Biltmore lansează prima șalupă 100% Fibertoon

Home « Producatori « Europa

Design și perfomanțe revoluționare într-o singură ambarcațiune. Biltmore a dat lovitura în 2013 cu o ambarcațiune impresionantă: Biltmore Fibertoon! Campion Marine a anunțat joi că a intrat într-un acord de licență exclusivă cu Biltmore Marine Industries pentru a produce ambarcațiuni Biltmore Fibertoon. În urma anunțului, a urmat și întrebarea: Ce este un Fibertoon?

Ei bine, vorbim despre o barcă-ponton inovatoare, cum nimeni nu a mai văzut sau realizat în industria constructoare de ambarcațiuni. Imaginați-vă o barca ponton cu caldură, aer condiționat, precum și o cabină închisă, privată, cu toatelă... Acestea sunt doar câteva inovații pe care le putem găsi la bordul noului "Fibertoon," prin Biltmore Marine Industries.Potrivit președintelui și designerului de la Biltmore, Anthony Kalil, ambarcațiunea va avea caracteristrici și opțiuni care vor depăși nivelul bărcilor ponton tradiționale din aluminiu.

De la tradițional, la inovator

Biltmore Fiberton a fost dezvoltat pentru a îndeplini necesitatea pieții unui nou gen de ambarcațiuni ponton de lux, cu caracteristici inovatoare și de performanta precum șaua inversată și rampele de ridicare. Produsul are o cocă cu o suprafața mare de rulare, care oferă performanța și viteza unei ambarcațiuni tradiționale sport din firbră de sticlă. În același timp, ea poferă stabilitate și posibilitatea de a utiliza la maximum spațiul ambarcațiunii. Caracteristicile aflate la bord sunt impresionante și greu de egalat de către orice ambarcațiune din industria constructoare. Corpul cavernos oferă o posibilitate de stocare imensă, iar puntea deschisă larg este dotată cu caracteristici de lux și detalii inteligente, concepute pentru a oferi pasagerilor un nivel de confort de neegalat.

Urcarea în ambarcațiune se face cu ajutorul a trei scări din oțel inoxidabil. Interiorul are o podea din lemn de tec, artistic integrat în sticliri metalice, care împodobesc interiorul și exteriorul ambarcațiunii. Deține facilități precum frgidere duble în cabina de pilotaj, blaturi Corian, o ușă deflector de vânt, la cabina de pilotaj și un parbriz panoramic cu antet din oțel inoxidabil.

Caracteristicile punților sunt la fel de impresionante! Există zone de divertisment, de relaxare și zone pe care le poți transforma în funcție de dispoziția avută. În centrul ambarcațiunii există o cabină privată un dormitor imens, o zonă de schimbare a copilului, o baie cu duș, toaletă, chiuveta din oțel inoxidabil și cu LED-uri de iluminat în funcție de starea de spirit. Fibertoon Biltmore măsoară șapte metri lungime, aproape trei metri lățime și o putere a motorului exterior de până la 350 CP.Te-ar tenta o astfel de ambarcațiune?

Gina R.

Foto: www.boatguideweb.com

Publicat in: iulie 2013
Etichete pentru acest articol: ambarcatiuni, Biltmore, Biltmore Fibertoon, salupa
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement