All-Seasons Sports Cruiser (foto)

Home « Producatori « Europa

O nouă linie în stil Cruiser: Targa 62 GT. Un model sport pentru all-Seasons! Designerii companiei s-au încăpățânat că îmbine duritatea stilului sport cu linia fină și eleganță a unui yacht de lux marca cruiser. Rezultatul: un model atractiv, care poate fi considerat un prototip în materie de yachturi de cursă lungă! Tehnologia, puetrea motoarelor și stilul navigabil îi oferă o nuanță sportivă, în timp ce design-ul cu linii șine și abrupte pe alocuri îi dă o eleganță aparte! Un yacht ce intră în categoria modelelor cruiser de 60 de metri lungime, cu fotări frapante, chiar și la nivelul standard. Și, da! Compromisurile chiar pot fi o provocare!

Fairline Boats are ani de experiență în detalierea și dezvoltarea acestor puncte de interes, care au ajuns, într-un final, într-o formă practică: Targa 62 Gran Turismo. Profilul Targa 62 îți dă sentimentul că se prelinge de la prova la pupa într-o linie foarte sportivă, care trece și peste hardtop. Trapa ei de mari diemsiuni lovește ca un compromis plăcut între un hardtop deschis și unul închis din gama Cruiser sport. Pe lângă aceasta, o platformă de înot generoasă își face simțită prezenta de la distanță, dând sentimentul de disproporționalitate în raport cu ambarcațiunea. Cu toate acestea, se potrivește! Aspectul este de o îmbinare rar întâlnită a structurilor din două poluri opuse: elegant și sport!

Hardtop de top

Niciun proprietar va fi dezamăgit de cabina acestui vas, care oferă spațiu și stil, într-o manieră aproape egală cu standardele unui yacht. Fasciculul yachtului se întinde pe cinci metri, iar oglinzile laterale oferă sentimentul de stațialitate. Yachtul este dotat cu două cabine duble de oaspeți, care au loc generos de trecere ocupând spațiul dintre sala motoarelor și bucătărie. Cabinele sunt simple, practice și oferă posibilitatea de a îmbina paturile pentru a crea un dormitor matrimonial. Spațiul oferit de puntea principală a fost bine conceput și prevăzut cu mai multe locuri voluminoase pentru depozitare și alte caracteristici practice. În partea din spate a yachtului, a fost amenajată o zonă de relaxare, pentru luat masa, care poate fi completată cu o canapea în forma C.

Salonul are zone mari din sticlă, cu luminatoare în acoperiș, dând un aer libertin și stațiozitate. Zona este confortabilă și pare să fi fost scurtată pentru a permite mai mult spațiu cabinei de pilotaj. Bucătărie ei este situată vis-a-vis de cârmă, la jumătatea înălțimii ei, cu acces de pe scara care duce spre cabine. În conformitate cu funcția sportivă a acestui iaht, când se retrage trapa, Targa 62 GT se transformă într-un crucișător sport total deschis. Când copertina alunecă înapoi, garniturile pneumatice blochează ferm încheieturile, pentru o așezare lină, lipsită de zgomote. Un model extrem de atractiv prin nonconformismul lui și sitemul de navigație, tipc Cruiser.

Gina Rotaru

Foto: www.yachtingmagazine.com

Publicat in: aprilie 2013
Etichete pentru acest articol: barci cruiser, Cruiser, cruiser yacht, modele cruiser
Inapoi la categoria «« Producatori

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement