MarineMax – cel mai mare dealer american de ambarcațiuni

Home « Producatori « Dealeri

De la nord la sud, de pe coastea estică pe coastă vestică, orice american pasionat de ambarcațiuni știe că la MarineMax găsește cea mai variată gamă de ambarcațiuni și accesorii aferente acestora, noi sau second-hand. Cum a devenit MarineMax cel mai mare dealer american? Nautica Magazine vă spune povestea lor!

Marine Max este un proiect strategic al unui grup de americani pasionați de retail-ul de ambarcațiuni. Proprietarii s-au gândit să lanseze un serviciu bidirecțional pentru lumea nautică: facilitarea serviciilor și produselor din industria navală pe nevoile concrete ale clienților de ambarcațiuni. Listarea la bursa din New York le-a adus o notorietate și mai mare, iar astăzi putem vorbi de o valoare de patru ori mai mare a companiei, datorată acestei listări. În Statele Unite, MarineMax are mai mult de 50 de locații naționale și alte 40 de locații internaționale, cu un plan bine determinat de deschidere a unor noi locații.

Conceptul MarineMax are la bază one-stop shopping experience, adică o distribuție aproape perfectă a tuturor serviciilor și produselor care însumează industria navală, de la sporturi nautice de world-class, la activități nautice de petrecere a timpului liber și la o colecție de brand-uri de yachturi cel puțin impresionantă.

Serviciile MarineMax includ MarineMax Delivery Captain, prin care noii posesori de ambarcațiuni primesc instrucțiunile de la un căpitan profesionist astfel încât să înțeleagă pe deplin toate funcțiile ambarcațiunii proaspăt achiziționate; MarineMax Connection, serviciu care transportă o ambarcațiune dintr-o regiune de golf în statul proprietarului sau de la nord la sud, în funcție de anotimp, MarineMax Premium Certified Pre-Owned Boat Program, prin care ambarcațiunile second-hand scoase la vânzare sunt analizate de experții MarineMax și oferă prin acest serviciu garanție extinsă, curățare completă, schimb de fluide și filtre, dar și servicii conexe care rezolvă anumite probleme ale ambarcațiunii.

Sea Ray, Meridian Yachts, Boston Whaler, Grady White, Cabo Yachts, Hatteras Yachts, Azimut Yachts, Ski Nautique, Malibu și Harris Flotebote sunt doar câteva nume de catalog pe care le găsiți în magazinele MarineMax. Bineînțeles, totul se negociază și se oferă inclusiv servicii de plată în rate pentru ambarcațiuni.

Dumneavoastră  aveți o experiență MarineMax pe care să o împărășiți cu noi?

Autor: Oana Vasiliu

Sursa foto: Facebook/MaxMarine

Publicat in: august 2012
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement