Dealeri de yachturi cu vele în România

Home « Producatori « Dealeri

A început sezonul velierelor! De la vacanțe pe mare și până la achiziții de mii de euro, piața mondială a ambarcațiunilor  simte o creștere considerabilă în timpul verii! Dealerii și importatorii își pregătesc strategiile de marketing încă din sezonul rece, pentru a-și câștiga un număr cât mai mare de clienți. Însă, ca pe orice piață, numărul de achiziții crește sau scade, față de anul precedent, în funcție de calitatea și designul modelelelor scoase pe piață de companiile producătoare!

Cele mai cunoscute și apreciate companii de yachturi au vânzări de sute de milioane de euro. Au dealeri  în toate țările cu ieșire la mare, iar printre aceste țări se regăsește și România. Chiar dacă la noi piața de ambarcațiuni este mică, avem dealeri de ambarcațiuni care reprezintă companii producătoare internaționale de renume pe piața mondială, precum Bavaria Yachts, Harmony, Moody Yachts, Beneteau, Jeanneau, Lagoon Catamarans și Halberg Rassy!

Bavaria Yachts - este unul dintre cele mai mari șantiere producatore de veliere din Europa. Velierele care poartă semnătura Bavaria sunt ceva mai ieftine față de modelele altor companii, însă marea majoritate sunt destinate piețelor dezvoltate. România nu este o piață importantă pentru Bavaria Yacht, dar cu toate acestea, există câteva modele care se comercializează la noi în țară!

Harmony - este o companie cu idei puternice, care s-a reparcat pe piața ambarcațiunilor cu modele elegante. Una dintre cele mai cunoscute nave este Harmony "G", care are un aspect elegant high-tech, similar cu yachturile private pe care le putem admira în marile porturi ale lumii.

Lagoon Catamarans - este lider mondial în navigația cu catamaranul. Compania și-a început activitatea în 1984, iar astăzi este recunoscută pentru calitatea și design-ul unei serii ambarcațiuni, printre care se regăsesc modelele Lagoon 380, Lagoon 39, Lagoon 400S2, Lagoon 421, Lagoon 450, Lagoon 52, Lagoon 560, Lagoon 620

Halberg Rassy – compania a început cu construcția de ambarcațiuni din lemn în 1943 și a ajuns să realizeze o producție în masă de ambarcațiuni private. Halberg Rassy este un specialist în construcția velierelor private și a bărcilor de mici dimensiuni.

Jeanneau - compania și-a început activitatea în 1957. La ora actuală este una dintre cele mai cunoscute mărci de ambarcațiuni din România datorită inovației și a calității. Pe șantierul naval al companiei Jeanneau se construiesc veliere, șalupe și bărci cu motor.

Gina R.

Foto: cata-lagoon.com

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: dealeri, dealeri ambarcatiuni, dealeri romania, dealeri yachturi
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement