Cum arată Euronautica?

Home « Producatori « Dealeri

Știți cumva un loc în București unde poți găsi deopotrivă yachturi de lux și bărci la prețuri rezonabile ? Dar accesorii pentru ambarcațiunea dumneavoastră ? Vreau să compar „jucăriile” pentru diferitele sporturi extreme, aveți ce să-mi recomandați ? Dacă și pe dumnevoastră vă interesează răspunsul la aceaste întrebări, echipa Nautica a găsit toate soluțiile într-un singur showroom: cel al companiei Euronautica!

Sub același acoperiș la Euronautica stau deopotrivă Jeanneau Motorboats, Jeanneau Yachts, Sea-Doo, Glastron, Zodiac, Rigiflex, Ranger Boats, dar și Spider, Ski-Doo, Lynx, Evinrude și Can-am. Nu știți ce reprezintă această enumerație ? Vă povestim pe scurt despre fiecare.

Jeanneau Motorboats - peste 50 de ani în construcția bărcilor cu ultimele tehnologii de pe piață, puterea brandului exprimându-se prin frumusețea ambarcațiunilor produse. Arhitecți și designeri de renume mondial participă la fiecare nou proiect cu experiența și ideile lor inovatoare. Rezultatul acestui parteneriat: modele impresionante, agile și rapide ce rezista testului timpului, așa cum v-am prezentat deja în articolul dedicat gigantului Jeanneau.

 Jeanneau Yachts - Divizie de yachturi de lux creată cu mai bine de 20 de ani în urmă, Prestige a căpătat recunoașterea internațională prin prezența în acest moment pe patru continente. Succesul brandului a fost fondat pe câteva concepte simple, puse în temă de talentul renumiților designeri italieni Vittorio și Camillo Garroni, rezultatele fiind cu adevărat excepționale.

Sea-Doo - Versatilitatea, performanțele și standardul bogat sunt principalele caracteristici ale ambarcațiunilor BRP Sea-Doo. Motoarele care le echipează, BRP Rotax 4-TEC, oferă avantajele unice ale transmisiei directe prin sistemul de propulsie cu jet: răspuns instantaneu la accelerație, timp scurt pentru glisare, pescaj mic și economie de combustibil.

Glastron – Tradiția de 54 de ani a constructorului american Glastron a fost marcată de zeci de inovații și premiere în industria de profil, mai mult decât oricare alt producător. Aceștia au beneficiat de o moștenire fără precedent de descoperiri tehnologice.

Zodiac - Cu peste un milion de ambarcatiuni vandute in toata lumea, Zodiac® este cel mai mare producator de barci gonflabile la nivel mondial. Despre bărcile Zodiac am povestit deja aici și despre cum au apărut bărcile pneumatice, aici.

Rigiflex - Cockpiturile confortabile şi bine concepute sunt parte integrantă a structurii puternice și foarte rigide. Stabile, practice și ușor de întreținut, sunt ideale pentru utilizări intensive.

Spider, Ski-Doo, Lynx, Evinrude și Can-am sunt companii producătoare de ambarcațiuni și mașini pentru sporturi extreme, de la ski-jet-uri, până la ATV-uri.

Dacă v-am făcut cel puțin curioși, show-room-ul Euronautica se găsește pe Șos. Industriilor nr. 2C, sector 3, București. Așteptăm pe adresa de email a redacției o poveste „de la fața locului”, dacă v-ați găsit sau nu ambarcațiunea ideală pentru agrement nautic!

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: mai 2012
Etichete pentru acest articol: accesorii ambarcatiuni, Euronautica, yachturi de vanzare
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement