Pescuitul „cu adresă”! Sonare sub 1.000$

Home « Pescuit « Unelte

 

Pentru mulți pescari de agrement 1.000 de dolari este o sumă mare. Mai cu seamă pentru un sonar! Tocmai de aceea, alegerea lui este foarte importantă! Trebuie să se sigure să modelul ales este fix ceea ce are nevoie, că tehnologia este profesională, iar calitatea și rezistența lui se află la cel mai bun nivel. Cum se face achiziționarea unui sonar profesional și pe unde se învârt prețurile în acest sector?

 

După o mică cercetare și câteva păreri din partea unor pescari cu experiență, am reușit să facem o listă de patru conare sub 1.000 de dolari, care se demonstrează a fi perfomante și calitative. Cât despre prețuri, veți rămâne puțin surprinși să vedeți că tehnologia și calitatea superioară poate fi comerializată și la prețuri rezonabile. Trebuie doar să vă documentați bine înainte de a spune Da oricărui sonar „arătos”.

Garmin GPSMAP 531 – între 600 și 700 dolari
Garmin este un brand popular, cu o reputație construită de produsele de calitate. GPSMAP 531 Garmin oferă un sonar de calitate cu GPS și mii de diagrame pentru lacuri și râuri. Sonarul deține:

5 „QVGA display,
Antenă internă GPS
Putere maximă de 3200 W – adâncimea maximă: 900 ft
AutoGain pentru vizibilitate sporită
El are, de asemenea, o opțiune 3D pentru vizualizare hartă. El este destinat pescuitului de apă dulce, având încorporat un GPS care oferă randamente foarte precise.

Furuno FCV620 între 800 -900 dolari
Furuno este un brand cunoscuți de toți pescarii cu experiență din lume. Perfomanța ci capacitatea sonarului de a prinde semnal la mare adâncime îl face unul dintre cele mai favorite produse ale pescarilor.

Ecran LCD color de 5.6"
Date digitale de navigație
Putere maximă de 600 W – adâncimea maximă: 2.500 ft
FCV620 are multe caracteristici, inclusiv alarme audio / vizuale pentru adâncime și de temperatură. Vă permite să vă selectați modul de pescuit, beneficiind și de o funcție automată pentru detectarea peștelui. Caracteristica linie albă ajută, de asemenea, de pește de afișare, care mint apropiere de partea de jos. Punctul său forte este capacitatatea de a filtra zgomotul.

Lowrance HDS-5 – de la 550 dolari
Oferă opțiuni de calitate superioară și capacități de cartografiere. Principalele caracteristici ale HDS-5 sunt:
Display de 5", cu paletele de culori diferite
Bandă largă cu diferite frecvențe disponibile
Sidescan, DownScan, StructureScan
GPS, hărți pentru diferite lacuri
Setări opționale pentru radar, Sirius Radio, Calibre Motor și capabilitate de cartografiere. Este o piesă de rezistență a pescarilor profesioniști, care sunt dispuși să cheltuie pentru o asemenea bijuterie chiar și peste 1.000 de dolari.

Humminbird 798c – între 900 și 1000 dolari
Deține display de 5", 640 × 640 pixeli, cu 256 de culori, ecran TFT
Acoperire sonar: 20/60/180 grade
Putere maximă: 4000 W
Adâncime: 1500 2 dimensional, 480" Imagistica Side
Compatibilitate Navionics & Lakemaster
SwitchFire downlooking sonar

Acestea sunt principalele patru sonare pe care pescarii cu experiență obișnuiesc să le utilizeze. Dacă, totuși, sumale vi se par prea mari, fiți atenți la caracterisiticile și căutați sonare asemănătoare. Ca pont, există sonare eficiente, calitative și cu tehnologie perfomantă, însă fără prea multe funcții, cu prețuri chiar și de 200 de euro. Așadar, dați un search amănunțit pentru a vă face o idee, apoi... go for it.

Gina Rotaru

Publicat in: martie 2013
Etichete pentru acest articol: pescuit, sonare pescuit, tehnici de pescuit, unelte de pescuit
Inapoi la categoria «« Pescuit

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement