Ghid pentru pescuit in Delta

Home « Pescuit « Tehnici
Pescuitul se poate practica si pe canalul Cernovca, care se formeaza din Bratul Chilia spre satul Periprava.         Crapul si somnul mare se gasesc din abundenta in acest canal linistit,va asteapta. Pescuitul poate fi practicat la câtiva pasi de hotel  sau în lacurile si canalele mai îndepartate.
Drept urmare, în acest material vom discuta despre tipurile de monturi recomandate, elementele care le compun și totodată categoriile de fire pe care le recomand în pescuitul la boilies în Delta Dunarii. Sunt convins de faptul că legarea lor nu mai este necunoscută pentru mulți dintre pescarii de crap, așa că să insist doar asupra particularităților care țin de acest tip de pescuit.
La pescuitul stiucii cu lingura, voblerul sau twisterul, (momeala artificiala fiind prevazuta cu carlig triplu, cu vartej, iar uneori carligul, la randul lui, fiind dotat si cu imitatii de musca artificiala) se foloseste varga scurta, nu mai lunga de 2 m, flexibila, insa, foarte important, cu varful tare. 
Pescuitul stiucii iarna, necesita experienta aparte nu numai in ceea ce priveste tehnica, ci si metoda prin care se taie copca în gheata.
Pescuitul obletelui este distractiv pentru tineri «copii» si constituie un bun antrenament pentru cei experimentati( lungimea minina admisa la pescuit -10cm). Marimea pestelui stabilita pentru pescuit este determinata prin masurarea distantei de la varful botului pana la baza inotatoarei caudale. Astfel pasionatii de spinning se vor putea bucura de cateva ore sau de zi intreaga de pescuit la rapitor, pe canale sau pe lacuri, in locuri indicate de catre noi, in functie de specia pe care cautati.
 
 
 
 
Foto:  deportesradioubrique
Publicat in: iulie 2015
Etichete pentru acest articol: pescuitul in delta, ghid de pescuit
Inapoi la categoria «« Pescuit

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement