Pescuit pe yachturi de lux (foto)

Home « Pescuit « Inedit

Rapide, fine și economice! Sunt yachturile celei mai recente ediții ale lui 2013 de la Mikelson Yachts, destinate pescuitului sportiv de calitate. Mikelson 43 și Mikelson 50 sunt cele două modele care vin ca prototipuri în anul 2013. Dețin sistemul de propulsie Cummins Zeus, un sistem standard cu servodirecție, pilot automat, Smart-Joystick pentru manevrare simplificată și „skyhook" pentru ancorare. Și, peste toate, vin cu un design simplist, dar modern, menit să satisfacă o masă largă de pasionați pentru navigație și pescuit sportiv!

Este prima companie de yachturi de pescuit, care și-a lansat colecția la începulul anului! Motivul: speranța de a acapara segmentul de piață destinat ambarcațiunilor destinate pescuitului. Mai cu seamă că noile sale yachturi se pliază cu ușurință atât pe nivelul începător cât și pe avansat. Cât despre calitate și confort, se află în clasa de middle.

Performanță marca Cummins Zeus

Yachturile pentru pescuit sportiv - Mikelson 43 și 50 – au fost roiectate într-un stil unic, de Tom Fexas, beneficiind de motoare aurice, montate sub cabina de pilotaj. Avantajele acestui design s-au făcut imediat remarcate în timpul navigației: funcționare silențioasă, fără mirosuri de carburanți, căldura constantă a motorului și o navigație ceva mai stabilă, din punct de vedere al consumului de combustibil. Iar aceste calități a transformat yachturile Mikelson 43/50 în unul dintre cele mai eficiente ambarcațiuni de pescuit sportiv cu motor auric, conceput la pupa ambarcațiunii.

După o perioadă de teste, specialiștii au sesizat că împingerea orizontală a motoarelor, împreună cu o elice dublă, crește viteza ambarcațiunii cu aproximativ 15 % și eficiența consumului de combustibil cu aproape 30%. Sistemul de propulsie Zeus vine standard cu servodirecție, pilot automat, și un joystick de răsucire, pentru manevrarea simplificată a ambarcațiunii. Această caracteristică depășește cu mult beneficiile unui propulsor prova întrucât îi permite și unui novice să navigheze corect, fără mari dificultăți.

Mikelson 43 vs Mikelson 50

Yachtul semi-personalizat Mikelson 43 este una dintre singurele ambarcațiuni de pescuit sportiv sdotate de motoare cu propulsie Zeus Cummins. Yachtul oferă o economie de peste 23% la combustibil la o viteză de croazieră. Mikelson 43 oferă facilități precum flybridge spațios, mic centru de gravitate, aspect particularizat la interior, rapiditate, siguranță și navigație lină, chiar și la viteza maximă. Design-ul yachtului este din linii clare, care oferă ambarcațiunii eleganță în stil clasic.

În schimb, Mikelson 50 este clar destinat pescuitului sportiv de lux. Are un design mai pretențios, un flybridge imens, un bar și locuri de relaxare în aer liber, care se întind pe 15 metri lungime. Mikelson 50 este o „mașină” de pescuit serioasă, cu un rezervor cu o capacitate de 1000 galoane de combustibil. Disponibil cu două sau trei camere, Mikelson 50 de lux a revoluționat design-ul unui yacht de pescuit sportiv, putând fi ușor confundat cu o navă de croazieră, de mici dimensiuni. Curioși cum arată noile prototipuri? V-am pregătit o galerie foto, cu cele mai atractive imagini ale lor...

Gina Rotaru

Foto: Mikelsonyachts.com

Publicat in: ianuarie 2013
Etichete pentru acest articol: pescuit, pescuit sportiv, vacante yacht, yacht de lux, yachturi
Inapoi la categoria «« Pescuit

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement