Pescuit exotic de Sărbători!

Home « Pescuit « Inedit

O nouă iarnă, o nouă aventură! Pescuitul la copcă este sportul de top al pescarilor, în peroada iernii! Însă, unde te duci dacă vrei să ieși din tipare? Îți întrepți atenția către o vacanță exotică de pescuit! Iar dacă alegi și o destinație în care activitățile sunt diversificate, atunci clar va fi vacanța perfectă pentru toți membrii familiei. Noi am făcut o listă cu destinațiile ideale pentru o excursie de pescuit în mijlocul iernii. Vezi care te-ar atrage mai tare!

Belize. Pești spadă, zburători și tehnici de pescuit la troll. Belize este o insulă ofertantă pentru pescari pe tot parcursul anului, având o abundență de specii precum grouper, bone fish, tarpon, marlin (cel mai rapid pește) și multe altele. În Balize puteți prinde pește atât de pe țărm, cât și în apele de mari. ( www.travelbelize.org)

Bimini. Situată în Bahamas, insula Bimini este împărțită în două (de Nord și de Sud). Este singura insulă din lume care și-a câștigat numele de „Capitala pescuitului distractiv din lume”. La doar 50 de mile în sud de Florida, puteți găsi specii precum Bonefish, Tarpon și Bluefish. Este vacanța ideală pentru pescuit, dar și pentru relaxare, datorită peisajelor mirifice din Bahamas. (www.bahamas.com.)

Cabo San Lucas. Dacă vrei să spargi recorduri, Cabo este locul ideal. Această destinație se mândrește cu unele dintre cele mai mari specii de Marlin cu dungi, merlini albaștri și merlini galbeni. Dacă vreți o vacanță de pescuit în Cabo San Lucas aveți nevoie de rezervare, pentru că destinația este extrem de populată. Pentru detalii verifică site-ul www.visitloscabos.travel.

Key West. Dacă ești în zonă, nu trebuie să ratezi o mini escapadă de pescuit exotic. Punctul cel mai sudic al Statelor Unite este locuința celor mai atractive specii de pești precum grouper, macrou și tarpon. În Key West, puteți experimenta pescuit în largul mării, dar și pescuit de pe malul apei. Orice ați alege, vă veți bucura de capturi demne să te impresioneze - www.fla-keys.com.

Indiferent de unde veți alege să petreceți excursia de pescuit exotic pe timp de iarnă, cu siguranță escapada va fi una reușită. Fiecare dintre aceste destinații sunt ideale pentru o vacanță de pescuit „must try”. Sunt distractive, capturile sunt atractive, iar peisajele sunt mirifice. Motiv pentru care, te așteptăm cu istorisiri și imagini din escapada de iarnă! Have fun!

Gina Rotaru

Foto: jaysrods.com

Publicat in: decembrie 2012
Etichete pentru acest articol: destinatii pescuit, pescuit, tehnici pescuit, vacanta pescuit
Inapoi la categoria «« Pescuit

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement