Lucky Quiz Nautica

 

Lucky Quiz Nautica

 

 

 

Lucky Quiz Nautica Magazine!

Name

Felicitari! Esti la doar un pas de a castiga premiul nostru, pus la bataie saptamanal! Cu NauticaMagazine.ro te distrezi completand quizuri funny si castigand saptamanal premii surpriza!

Tot ce trebuie sa faci este sa te distrezi completand quizul din pagina noastra de Facebook si sa te inregistrezi in site-ul NauticaMagazine!
Simplu, nu?

Completeza formularul nostru de inscriere de mai jos si... asteapta sfarsitul de saptamana!
Premiul acestei saptamanii consta intr-o sticla de sampanie Bucium.

Daca nu ai avut timp astazi, fii fara grija! Concursul este permanent si fiecare saptamana iti poate aduce premiul / cadoul pus in joc!
Castigatorul saptamanii va fi desemnat prin tragere la sorti si va fi anuntat in fiecare zi de luni, la ora 09:00, pe pagina noastra de Facebook!

Daca esti din Bucuresti, te asteptam la sediul nostru din str. Matei Voievod, nr.29 sa iti ridici premiul. Daca nu esti din Bucuresti, transmite-ne adresa ta, si-ti trimitem premiul prin curier, oriunde in tara, sa te pregatim de party!

 

Completeza datele tale mai jos si esti inscris in cursa pentru premiul saptamanii!

 

 
citeste si regulamentul

Multa bafta!

Câștigătorul Quiz-ului din perioada 19.02.2013 - 06.03.2013 este.... Irina Ada!!! 

Felicitări! Daca esti din Bucuresti, te asteptam la sediul nostru din str. Matei Voievod, nr.29 sa iti ridici premiul. Daca nu esti din Bucuresti, transmite-ne adresa ta, si-ti trimitem premiul prin curier, oriunde in tara, sa te pregatim de party!