Service motor bărci în București

Home « Info « Service

Și ambarcațiunile au nevoie de cosmetica de primăvară! Dacă ați rezolvat deja problema aspectului și a reîmprospătării filtrelor, a vopselei și a tuburilor de aerisire, trebuie să vă îndreptați atenția și către motorul ambarcațiunii. Fie că vorbim despre o ambarcațiune nouă sau cu o vechime considerabilă, controlul motorului este obligatoriu înainte de lansarea la apă, indiferent dacă sunetul acestuia nu vestește o problemă! Iar verificările și eventualele reparații sunt bine de făcut în cadrul unui service specializat în motor bărci.

Astfel, dacă ești din Constanța, Tulcea, Brăila sau de prin Delta Dunării, te poți considera un norocos! Aici se găsesc aproape toate reprezentanțele de companii de ambarcațiuni existente în România. Dacă, însă, locuiești în București, problema devine ceva mai apăsătoare... În Capitală și dealerii de ambarcațiuni sunt greu de găsit, mai cu seamă un service autorizat de ambarcațiuni... Iar aici avem două posibilități: fie optăm pentru un service de ambarcațiuni autorizat din țară, care face verificări la domiciliu sau transportă ambarcațiunea la sediul lor, contra cost bineînțeles, ori căutăm un service de ambarcațiuni autorizat în sau prin împrejurimile Capitalei. Totul depinde de pugetul alocat pentru verificarea și reparația ambarcațiunii.

Tora Motor Ltd - Compania de ocupă de echipamente industriale și de service privin motoare, motopompe, grupuri electrogene, utilaje terasiere, freze de zapada, motoare de barcă. Ea își are sediul pe Bd. Mihalache Ion, Nr. 106, Bl. 84, Sect. 1 București.

Shine-Start Forum Trading - Nu este foarte cunoscută, dar se află în București șic olaborează cu firme de reparații. Firma efectuează lucrări profesionale de ambarcațiuni, shine, polish, vopsea, prestator servicii, cosmetica. Sediul este în Calea Giulești, Nr. 177, Sector 6, București.

Sc American Nautics Srl - Este una dintre cele mai cunoscute firme de ambarcațiuni din România, care oferă clienților servicii complete de achiziționare, consultanță și reparații. Efectuează diverse activități, valiant, șalupe, ambarcațiuni leasing, motoare mercury, barci pneumatice, ambarcațiuni, yacht, bow rider, service auto moto. Sediul ei este pe Str. Sabarului Nr. 16, Jilava, Ilfov.

Motodynamics Srl - Cunoscută de pasionați și de experimentați în ambarcațiuni. Firma efectuează reparații bărci motor, motociclete, deține un service specializat, scutere și importă bărci și motoare barci. Sediul este pe Calea Bucureștilor Nr. 91b, din Otopeni.

Acestea sunt printre cele mai importante sedii de service motor bărci în București. Spunem asta pentru că marea majoritate a comentariilor venite din partea posesorilor de ambarcațiuni sunt pozitive. Noi nu le-am testat pe toate, însă ne-am interesat în privința manufacturii, a lucrărilor și a timpilor de reparații, iar marea majoritate a clienților s-au declarat mulțumiți.

Gina Rotaru

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Info

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement