Firme specializate în lansarea bărcilor la apă

Home « Info « Service

Începător sau experimentat, există cazuri în care ai nevoie de un specialist în navigație! Fie că vorbim despre un conducător de navă, un mecanic autorizat sau de firme pentru lansarea ambarcațiunilor la apă, este necesar să optezi întâia oară pentru calitate. Singuranța proprie și a persoanelor din ambarcațiune este cea mai importantă, iar un specialist o poate asigura fără dificultate! În plus, îți poate arăta trucuri care să îți ușureze munca la a doua necesitate.

Și cum a venit primăvara, iar sezonul de navigație a început, martea majoritate a pasionaților se pregătesc să-și lanseze ambarcațiunea la apă! O acțiune cu grad de dificultate între mediu și înalt, în funcție de mărimea ambarcațiunii deținute. Dacă te regăsești printre cei cu ambarcațiuni de dimensiunii medii, poți găsi informații despre zone și prețuri de lansare aici. Dacă, în schimb te regăsești printre cei care dețin o ambarcațiune de mari dimensiuni, atunco clar ai nevoie de ajutor. Motiv pentru care noi ți-am înșiruit mai jos numele câtorva firme specializate în lansarea ambarcațiunilor la apă, atât din București sau din împrejurimi, cât și din țară!

EURONAUTICA SRL (Bucuresti) - Există un showroom în București, sectorul 3, iar compania oferă servicii precum livrare și lansare la apă a ambarcațiunilor. Este unul dintre cei mai cunoscuți dealeri de pe piața românească de ambarcațiuni, participând la evenimente de anvergură în domeniul nautic.

NEPTUN YACHT SRL (București, Constanța, Cluj Napoca) – un dealer de ambarcațiuni de pe piața românească, care are sedii în București, Constanța și Cluj Napoca, oferind, printre altele, și servicii de asistență pentru înmatricularea ambarcațiunilor, andocare și lansare la apă. De asemenea oferă servicii de montare a motoarelor pentru ambarcațiunile detip outboard și Cursuri de navigație (certificat conducător ambarcațiune).

Marina Port (Snagov Izvorani) sau Club Marina Port (Snagov Parc). O firmă care asigură lansarea la apă și parcarea ambarcațiunilor pe uscat în orice perioadă din an, în Marina Port din Parcul Snagov (100 locuri de parcare la apă). Aceasta efectuează și servicii de lansare și scoatere a ambarcațiunii de la apă, pentru ambarcațiuni cu o greutate maximă de 10 tone. Cele care depășesc această limită, sunt lansate/andocate cu ajutorul unei macarale într-o altă zonă, special amenajată. De asemenea, aici se găsesc servicii de întreținere, reparații, vopsitorie ș.a.

SPAT.RO (Galati) – sunt specializați în service nautic, ocupându-se și de lansarea ambarcațiunilor la apă. Este o firmă cu renume în România, care îți are sediul în Galați. Aceștia beneficiază de o platformă la malul Dunării, cu rampă de ridicare și lansare la apă a ambarcațiunilor.

SC FUN BUNLOC SRL (Tulcea) – parcare cu rampă de lansare la apă a ambarcațiunilor și servicii de întreținere. Compania are sediul în Tulcea și este recunoscută pentru excursiile organizate în Delta Dunării cu Hotelul Plutitor „Egreta 1”
EGIS NAUTICA (Tulcea) – Este cunoscută pentru serviciile de calitate de reparații, întreținere și intervenții la apă, însă oferă cliențilro săi și serviciul de lansare la apă a ambarcațiunii, spălare și cosmetizare.

Acestea sunt unele dintre firmele specializate în service nautic, care sunt apreciate pentru lucrările de calitate și foarte cunoscute în domeniul maritim românesc. Pe lângă acestea, există și firme mici, recent deschise, care se ocupă cu lansarea la apă a ambarcațiunilor, în diferite puncte de interes, specific navigatorilor.

Gina Rotaru

Foto: www.usbr.gov

Publicat in: martie 2013
Etichete pentru acest articol: lansare la apa, navigatie, peridoc, rampe lansare la apa
Inapoi la categoria «« Info

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement