Chartis – asigurare de yacht fără pierderi

Home « Info « Service

Ai un yacht în care ai investit sume fabuloase? Atunci ai grijă să îl păstrezi intact! Fă-ți o asigurare pe măsură, care să îți ofere siguranța și toate serviciile de care ai nevoie în cazul vreunui dezastru. Iar dacă până acum n-ai găsit un model care să-ți satisfacă întru totul dorințele, află că societatea de asigurări Chartis a lansat recent pe piața americană prima asigurare de prevenire a pierderilor pe yacht.

Chartis a lansat primul pachet asigurator pentru prevenirea pierderilor pe ambarcațiuni destinat proprietarilor de yachturi din cadrul grupului său de clienți privați din Statele Unite ale Americii. Încă din 2000, Grupul de Clienți Privați a confirmat angajamentul de a gestiona riscurile de pe ambarcațiuni într-un mod proactiv. Asigurarea de prevenire a pierderilor pe yacturi se bazează pe un meniu extins cu oferte de gestionare a riscurilor pentru proprietarii de vase, colecționarii de obiecte de valoare, vinuri de colecție și multe alte obiecte prețioase.

Experiența în angajament privind politicile de privare a grupului de clienți, garantate financiar de asiguratorii Chartis, a demonstrat că cea mai frecventă cauză a creanțelor venite din partea proprietarilor de yachturi sunt vătămările corporale ale echipajului, în timp ce marile prejudicii materiale apar în urma incendiilor.

Proprietarii de yachturi au acum acces la o asigurare, ce conține un întreg meniu de servicii, care include:

- Controale în detaliu a membrilor echipajului care au acces la nave, a familiilor și obiectelor de valoare.

- Măsuri de siguranță pentru privind unaganului (indicații și planificare pentru acțiunile pre și post furtună)

- Conexiunile cu cele mai sigure porturi, docuri uscate și facilități pentru reparațiile yachturilor de croazieră, care sunt în port sau în mijlocul unei furtuni pe mare.

- Accesul la materiale educaționale și prezentări amănunțite cu privire la siguranța pe yacht.

 

Pentru proprietarii de yachturi de mari dimensiuni și cu nevoi complexe de gestionare a riscurilor, Chartis a lansat opțiunea cu servicii suplimentare, care conține:

- Evaluare termografică (cu infraroșu) pentru a ajuta la detectarea rapidă și eficientă a scurgerilor sau a echipamentelor electrice şi mecanice cu eventuale daune;

- Ajutor specializat din partea echipajului din primul rând, acordarea primului-ajutor şi implementarea unui defibrilator automat extern;

- Montare de echipamente de siguranță și securitate la bordul ambarcațiunii.

- Management privind obiectele de artă aflate la bordul ambarcațiunii.

- Consultanță la minut de peste ocean pentru yachturile care călătoresc în zone cu risc ridicat.

- Ridicări de bărci, andocări și revizii de securitate (cu limitare în Africa de Sud).

„Grupul de Clienți Privați sunt pasionații de ambarcațiuni şi, de foarte multe ori, întâlnim proprietari care petrec ani de zile pentru personalizarea navelor lor, pentru a atinge un design perfect în accepțiunea proprie și un confort creat după necesitățile și dorințele lor. Prin educaţie şi asistenţă profesională, managerii noştri de risc poat ajuta proprietarii să evite pierderile sentimentale, materiale, dar și daunele fizice“, a spus Sean Blue, directorul Global Watercraft, despre cei care apelează la asigurările Chartis. Serviciile de prevenire a daunelor pe yachturi sunt facilitate prin și cu ajutorul managerilor cu experiență în ceea ce privește riscul ridicat la bordul vasului. Compania nu a dat încă mass mediei prețurile pachetelor care include serviciile asiguratorii prezentate mai sus. Cu toate acestea, pachetele au trezit deja interesul unei majorități considerabile de proprietari de yachturi de lux. Semn că noul concept asigurator prinde de minune la această nișă de lux.

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: mosnarcommunications.com

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Info

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement