Cadouri marine handmade, de Valentine's (foto)

Home « Info « Scoli

Petrece Valentine's Day în stil marinăresc! Dacă nu printr-o plimbare cu barca, măcar prin cadouri speciale, realizate manual, din scoici, corali, nisip și, de ce nu, alge marine! Nu glumim! Poți opta pentru cină mediteraneană, homenade, dar și pentru bijuterii din scoici, ornamete din corali sau tablouri din... ambele! Este o modalitate unică de a-i oferi partenerului/partenerei un cadou personalizat, care să îi arate inventivitatea ta și dorința de a-i spune „Te iubesc”, într-un mod original!

Cum poți face asta și de unde poți procura toate nebuniile? Pregătește-te de invazia ideilor năstrușnice! Chiar dacă pe site-uri găsești produse handmade gata realizate, noi te sfătuim să pui tu osul la treabă! Nu durează mult, nu ai reguli pe care trebuie să le urmezi, ci totul se face din pasiune și cu imaginație. Efortul tău va fi apreciat de 10 ori mai mult!

Lucruri simple, dar de efect

Pentru început, ar trebui să faci rost de scoici, nisip sau alte accesorii marinărești de care ai tu nevoie! Dacă nu locuiești pe malul mării, găsești pe internet o mulțime de site-uri cu accesorii, care comercializează scoici în decorative, în fome ciudate, cochilii de melci, pungi cu scoici mici și chiar nisip fin, iar prețurile acestora variază între 2.5 și 15 ron. După cum vezi, nu foarte scumpe! Însă, înainte de achiziționare, gândește-te la ce anume vrei să realizezi.

Nu te complica prea tare! Alege lucruri ușor de făcut, dar de mare efect! Spre exemplu: un carton, peste care dai cu lipici și presari nisip alb. Apoi, peste el, scrii „Te iubesc” din scoici mici albe sau colorate! O idee funny, care îl/o va impresiona imediat! Dacă preferi ceva mai complicat, poți opta pentru un colier din scoici, o brățară (aici ai nevoie și de sfoară mai grosuță), un trandafir... Sau, poți realiza decorațiuni pentru casă precum ceasuri învelite în scoici, casete de bijuterii, tablouri din scoici cu stele de mare și multe altele. Totul ține de imaginație și de stilul iubitei/iubitului de personalizare.

Accesorii sau fructe de mare

Magazinele cu decorațiuni au o mulțime de accesorii interesante. Ce-i drept, nu toate au la vânzare accesorii marine deosebite. Asta nu înseamnă că nu se găsesc! Noi am dat peste corali negri, cochilii de arici, scoici sidef și multe alte lucruri atractive, doar printr-o căutare rapidă pe Google. Dacă vrei să îi arăți iubirea, rezervă-ți o oră pentru a căuta cel mai deosebit accesoriu, apoi ornează-l tu așa cum vrezi! Va aprecia din suflet.

Iar dacă timpul nu îți permite, poți opta pentru varianta clasică, dar de efect: cina romantică! Însă, nu tinde către paste sau alte preparate clasice, ci suprinde cu preparate din fructe de mare. Nu sunt greu de gătit și au o savoare specială. Adaugă la acestea o sticlă de vin și lumânări parfumate și veți avea parte un Valentine's Day cu adevărat romantic. Dacă, însă, nu ai reușit să pui planul în aplicare de Ziua Îndrăgostiților, nu te întrista! Urmează Dragobete...

Gina Rotaru

Foto: dekowave.allshops.ro

Publicat in: februarie 2013
Inapoi la categoria «« Info

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement