Fifty Places to Sail Before You Die

Home « Info « Publicatii

Cred că titlul nu mai are nevoie de niciun fel de explicații. Dacă ești un marinar profesionist sau doar visezi la posibilitatea de a naviga, această carte este neapărat pentru tine!

Fifty Places to Sail Before You Die - Sailing Experts Share the World’s Greatest Destinations (n. red. - „Cincizeci de locuri unde să navighezi înainte să mori - marinari experimentați împărtășesc cele mai fascinante destinații ale lumii“) este al treilea volum al lui Chris Santella, o carte care s-a născut din pasiunea pentru navigație a autorului.

Ca să descopere toate aceste cincizeci de locuri perfecte pentru navigat, Santella și-a contactat apropiații pasionați de sailing și, astfel, a scos pe piață acest album impresionant pe care îl poți lectura sau îl poți folosi ca ghid. Recomandările vin din partea celor mai cunoscuți sailori, cum ar fi Gary Jobson, J.J. Isler, Larry Pardey, Thomas Whidden, Jeff Johnstone, Onne Van Der Wal sau Herb McCormic, oameni cu o adevărată experiență în navigație.

Cartea se găsește în faimoasa librărie Amazon, la un preț de numai 17 USD, iar dacă vreți să o răsfoiți, puteți încerca serviciul look inside al Amazon cu un click aici. Lectură plăcută!

Autor: Oana Vasiliu

Sursa foto: amazon.com

Publicat in: iunie 2012
Inapoi la categoria «« Info

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement