Cum arată Biblia yachturilor?

Home « Info « Publicatii

Cartea lui Philippe De Baeck este un album foto al celor mai frumoase yahturi din lume, dedicată pasionaţilor de sailing care ştiu să aprecieze luxul călătoriilor pe apă.

Philippe De Baeck a selectat nu mai puţin de 1750 de fotografii uimitoare cu yahturi aflate în locaţii celebre sau sălbatice. Noi am răsfoit „biblia” yahturilor şi am realizat că acest album este şi o incursiune în descoperirea paletei de culori albastre: ambarcaţiunile sunt fotografiate pe apă, iar nuanţele mărilor sau oceanelor sunt incredibile.

În plus, vă putem spune că acest album foto poate fi considerat o formă de relaxare, o transpunere într-o reverie care te ajută să-ţi încarci bateriile. Dacă eşti iubitor de aventură, cu atât mai mult trebuie să ai această carte în bibliotecă: este foarte posibil să descoperi locaţii noi pentru următoare vacanţă nautică.

Super Yachts Bible s-a publicat în 2011 la editura Tectum, iar în România se găseşte la Librăria Cărtureşti, la preţul de 294 lei. Un mic sfat, atunci când o achiziţionaţi, pregătiţi-vă cu o sacoşă rezistentă: cartea cântăreşte doar 4 (patru) kilograme.

Despre autor

Philippe De Baeck este un cunoscut autor din zona de travelling. Pasionat de turism, acesta a publicat mai multe cărţi de tip ghid turistic, cele mai multe fiind photo-book-uri, cu ilustraţii numeroase.

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: mai 2012
Etichete pentru acest articol: philippe de baeck, super yacht bible
Inapoi la categoria «« Info

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement