Vacanta de vara pe..lac

Home « Info « Lacuri

Dacă eşti în căutarea unui loc de vacanţă accesibil distracţiei, există multe lacuri uimitoare în SUA potrivite pentru vacanţă de vară. Aceste lacuri nu sunt simple întinderi spectaculoase de apă. Ele oferă o gamă largă de activităţi distractive, tabere minunate şi locuri fantastice pentru a mânca.

 

Aruncă o privire pe această lista cu cele mai uimitoare lacuri din SUA pentru o vacanţă de vară şi alege unul care îţi place cel mai mult.

Lacul Wallowa, Oregon

Lacul Wallowa este situat la aproximativ 2 km sud de Iosif, Oregon. Chiar şi în timpul verii, lacul este înconjurat de munţi "îmbrăcaţi" în zăpadă. În sudul lacului se află parcul cu acelaşi nume, împreună cu case mici şi mai multe întreprinderi mici. Poţi să stai la istoricul Wallowa Lake Lodge sau îţi poţi găsi cazare într-una dintre numeroasele cabane de pe râu, aflate între copaci. Ia în considerare echitaţia sau telegondola care te urcă la Muntele Howard (2500 de metri) sau bucură-te de activităţi interesante, cum ar fi drumeţii, canotaj, înot şi pescuit.

Lacul Lanier, Georgia

Cel mai mare lac din Georgia, Lake Lanier este unul dintre cele mai bune destinaţii pentru vacanţa de vară. Aflat la o jumătate de oră de Atlanta, Lacul Lanier este umplut cu insule frumoase, formate atunci când parcul Buford Dam a fost construit. Aici găseşti case plutitoare şi campinguri, precum şi aproximativ 700 de mile de ţărm spectaculos. Poţi închiria orice, de la o barcă mică, până la un iaht impresionant, şi te poţi bucura de terenuri de golf, înot, drumeţii şi pescuit. Lacul Lanier are ceva de oferit pentru toată lumea!

Lacul Chelan, Washington

Cel mai lung lac natural din Washington şi al treilea cel mai adânc lac din Statele Unite ale Americii, Lake Chelan a fost format atunci când o vale îngheţată a fost inundată. Soarele de vară, cerul albastru şi apele limpezi au făcut din Lacul Chelan una dintre cele mai bune destinaţii pentru vacanţa de vară. În sud-estul lacului se află oraşul Stehekin, unde se poate ajunge doar cu avionul sau cu barca. Există o mulţime de obiective în Stehekin, deci ia în considerare vizitarea acestui oraş minunat.

Lacul Placid, New York

Cunoscut pentru situl din 1932 şi Jocurile Olimpice de iarnă din 1980, Lacul Placid este un loc perfect atât pentru vacanţa de vară, cât şi pentru cea de iarnă. Frumuseţea lacului şi a Munţilor Adirondack din jur este uluitoare şi există sute de activităţi pe care să le încerci, inclusiv drumeţii pe trasee montane marcate, ciclism, golf, plimbarea cu caiacul sau pescuitul. Oraşul Lake Placid, situat la aproximativ 3 km. de lac, oferă cazare de lux sau rustică şi restaurante excelente.

 

Va urma...

 

 

Irina B.

sursa foto: josephoregon.com

 

 

Publicat in: august 2014
Etichete pentru acest articol: canoe, inot, lac, lacuri, yacht
Inapoi la categoria «« Info

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement