Lacul Snagov – plimbări și sporturi nautice

Home « Info « Lacuri

Wakeboard, skijet, plimbări cu vaporașul, baruri plutitoare și șalupe de lux... Ți-ai fi imaginat vreodată că toate acestea se găsesc chiar lângă București? Ca un contrast al aglomerației din Capitală, Snagov este „raiul verde al distracției”! Lacul Snagov s-a transformat de-a lungul anilor într-o atracție de top atât pentru iubitorii de adrenalină, cât și pentru cei care preferă zone de relaxare totală, în aer liber! Este una dintre puținele zone din împrejurimile Capitalei în care poți găsi o îmbinare perfectă între sporturi nautice, picnicuri, arhitectură și așezare orășenească...

Am dat o raită printre atracțiile principale ale Lacului Snagov și ne-am îndeletnicit cu distracții precum ski nautic, bărci cu rame și șalupe! Ofertele la închirieri de ambarcațiuni sunt generoase, mai ales la început și final de sezon (martie / octombrie), când pasionații își dezamorțesc oasele pentru o tură de adrenalină pe Lacul Snagov. Nu os punem din presupuneri, ci pe LaculSnagov se organizează anual competiții nautice, pentru orice tip de pasionat, fie el cu experiență sau nu. Așadar, de unde și ce putem închiria la debarcaderul aflat pe malul Lacului Snagov?

Snagov Parc

Este cel mai mare și, probabil, cei mai cunoscut pentru distracțiile nautice. De aici se pot închiria ambarcațiuni de pescuit, ambarcațiuni sport și ambarcațiuni de agrement precum: vaporașe, șalupe, baruri plutitoare, bărci cu vâsle, bărci cu motor și, bineînțeles, echipament complet pentru ski nautic.Dacă însă nu vrei să te avânți singur sau pur și simplu cauți relaxare și nu adrenalină, ai parte și de plimbări cu vaporașul. De aici se pot închiria vaporoașe cu o capacitate de 50 de persoane, pentru plimbari pe lac. Vaporașe care au ca țintă vizitarea Mănăstirii Vlad Țepes (de pe insula Snagov) și a altor obiective riverane precum complexul Astoria, terasa El Capitan, clubul Snagov sau Vila 23. Există și facilități pentru pretențioși! Șalupe de lux, pentru 8 persoane, dotate cu mini-bar.Dacă, însă, vreți o plimbare cu familia pe lac, există și posibilitatea de a închiria ambarcațiuni cu rame și motor, dar și echipamente de ski nautic pentru distracția personală.

Snagov Tur

Iar distracția nu se oprește aici! De la închirieri de ambarcațiuni, puteți trece la tururi navigabile organizate pe Lacul Snagov. Un vaporaș cu o capacitate de 16 locul face turul atracțiilor turistice aflate de jur împrejurul Lacului Snagov, timp de 12 minute, o oră sau două ore, în funcție de timpul și alegerea fiecăruia. Prețul acestor plimbări cu vaporașul sunt de 5 lei/pers pentru 12 minute de plimbare, 35 lei/pers pentru o oră (în cadrul căreia este organizată și o oprire la Mănăstirea Snagov) și de 70 lei/pers pentru două ore (în cadrul căreia este organizată și o oprire la Mănăstirea Snagov). Cursele se fac pe întregul parcurs al zilei, iar doritorii își pot programa din din excursia, în funcție de preferințe. Funny nu? Ce spuneți, dă, o tură pe Lacul Snagov?

Gina Rotaru

Foto: www.marinaport.ro

Publicat in: aprilie 2013
Inapoi la categoria «« Info

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement