Green Lake

Home « Info « Lacuri
Gruner See (Green Lake) este un lac în Styria, Austria într-un sat pe nume Tragöß. Lacul este înconjurat de munții Hochschwab și păduri.  Denumirea "Green Lake" provine din cauza apelor de culoarea  verde-smarald.  Apa curată și limpede este formată din topirea zăpezilor din munți și are o temperatură de 6-7 ° C .

În timpul iernii, lacul este de numai 1-2 m adâncime și zona înconjurătoare a acestuia este folosită drept parc. Cu toate acestea, în timpul primăverii, când temperatura crește și se topește zăpada, bazinul de teren se umple cu apă. Lacul atinge adâncimea maximă de aproximativ 12 m la mijlocul lunii iunie și se pretinde a fi in forma lui cea mai frumoasă.

Lacul suportă o varietate a faunei, cum ar fi melci, purici de apă, crabi mici, larve de muște, și diferite specii de păstrăv. Flora nu este abundentă din cauza fundul stâncos al acestuia.

Acesta este popular printre scafandri care pot observa pajiștile verzi în zona de margine a lacului, un pod și o bancă ce se afla sub apă.  Mai mult decât atât, trasee și copacii pot fi, de asemenea, văzute sub apă.

Acum imaginați-vă cum ar fi să mergeți să faceți o baie în exact acelasi loc unde iarna mergeti pentru drumeții.
În timpul iernii acești munți sunt ambalați cu  zăpadă strălucitoare, dar când căldura de primăvară începe,  zăpada se topește.

De la an la an, vegetația încă infloreste frumos.   În timpul ierii puteți să stați pe banca din mijlocul parcului și să vă bucurați de aerul curat. Privind în sus, puteți admira de o priveliște minunată cu munți înalți, verdele copacilor , cerul albastru și nori albi . Iar în timpul verii   puteți vedea totul sub apă, pentru că este incredibil de clară.

Roxana Samfira

Sursa foto: photrip-guide.com

 
Publicat in: septembrie 2014
Etichete pentru acest articol: lac, munti, parc,
Inapoi la categoria «« Info

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement