Ateliere „acvatice” lângă Lacul Cișmigiu

Home « Info « Lacuri

Aqua Fest București 2013 își continuă seria evenimentelor, cu activități în aer liber! Iar în acest weekend distracția și creativitatea își dau întâlnire pe malul lacului din parcul Cișmigiu! Copiii și părinții sau bunicii sunt așteptați cu mic cu mare la o serie de activități creative, medite să dezvolte oamenilor interesul pentru ecologie și să prezinte importanța apelor în viața noastră de zi cu zi.

 

Iar după o zi plăcută în aer liber pe malul Lacului din Parcul Cișmigiu, organizatorii evenimentului pornesc o petrecere de zile mari în Centrul Vechi al Capitalei! Da, se anunță un weekend productiv, într-un mod distractiv! Asta pentru că distracția se mută, de la o zi la alta, din Parcul Cișmigiu, în Centrul Vechi al Capitalei. Trei zile bucureștenii vor avea parte de cele mai distractive și constructive activități, care să facă plăcere atât micuților, cât și persoanelor trecute de prima sau a doua tinerețe! 

Evenimente Aqua Fest 2013

În toată perioada 10 mai – 9 iunie vor fi organizate evenimente speciale in zonele acvatice din București. Festivalul Aqua Fest București 2013 se va desfășura în puncte cheie ale Bucureștiului precum aqua parcuri, piscine, fântâni arteziene și psații de agrement destinate sporturilor nautice. De asmenea, în cadrul festivalului vor avea loc competiții de pescuit sportiv, dar și evenimente de ecologizare a unor lacuri bucureștene. Activități la care s-au înscris sute de voluntari, marea majoritate fiind elevi și studenți. Pe lângă toate acestea, se vor organiza și colocvii pe tema apei și ateliere de reciclare creativă.

Câteva dintre aceste evenimente au avut loc deja, dar multe altele urmează să se desfășoare în următoarele weekend-uri. Sâmbătă activitățile încep încă de la ora prânzului și țin până pe înserat, duminică petrecerea începe în jurul orei 18.00, iar luni la ora 17.00 va avea loc un eveniment muzical cultural de excepție. Trei zile, trei evenimente și sute de participanți.

 Weekend-ul acesta (18- 21 iunie) va fi unul prelungit! În Capitală se va organiza sâmbătă între orele 12.00 – 20.00 - „Ateliere Creative Cu Subiecte Acvatice”, pe malul lacului din Parcul Cișmigiu. Duminică, se organizează o PETRECERE la restaurantul Kanteen, aflat lângă Fântâna Timpului din Centrul Vechi. Luni va avea loc „MUZICA APELOR” – un eveniment organizat în colaborare cu Asociația Culturală„ SOCIETATEA MUZICA”, la sediul central al Bibliotecii Metropolitane București. Ne întâlnim acolo?

Gina Rotaru

Foto: facebook/aquafestbucuresti

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: agrement Cismigiu, barci Cismigiu, Lacul Cismigiu
Inapoi la categoria «« Info

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement