Activitati nautice de vis

Home « Info « Lacuri

Lacul Redfish este situat în inima magnificului lanţ muntos Sawtooth, Idaho. Lacul oferă activităţi minunate precum canotaj, ski nautic şi pescuit. Mai mult decât atât, Lacul Redfish oferă apă cristalină şi plaje cu nisip, iar dealurile din jur au unele dintre stâncile de granit cele mai impresionante pe care orice alpinist ar trebui să le experimenteze.

Lacul Caddo, Louisiana şi Texas

Situat la graniţa dintre Louisiana şi Texas, Caddo este un lac de mai mult de 25.000 de hectare şi o parte din parcul cu acelaşi nume. Aici, te poţi bucura de-o partidă de pescuit sau poţi admira cea mai mare pădure de chiparoşi din lume la bordul unei canoe. Lacul are ceva de oferit pentru fiecare iubitor de natură, de la drumeţii şi ciclism, până la călărie. Dacă eşti un iubitor de animale, vei fi încântat să vezi aligatori, vidre, vulturi, bufniţe, nurci şi berze.

Lacul Ozarks, Missouri

Amplasat în mijlocul dealurilor din centrul statului Missouri, lacul în serpentine este unul dintre lacurile cele mai uimitoare pentru vacanţa de vară. Este unul dintre cele mai mari lacuri artificiale din SUA, care a fost creat de barajul Bagnell, în 1931. Fiind una dintre cele mai bune destinaţii de golf şi de pescuit, lacul găzduieşte câteva turnee de golf şi plimbări cu barca recunoscute. Lacul Ozarks are mai mult de 1150 de mile de ţărm şi este înconjurat de un număr mare de locuri de cazare, inclusiv camping şi cabane rustice. Pe tot parcursul şederii tale aici, poţi explora peşterile subterane, te poţi plimba cu barca sau poţi face parasailing.

Lacul Tahoe, Nevada şi California

Lacul Tahoe are o listă nesfârşită cu lucruri de făcut şi de vizitat, astfel încât ai putea petrece o lună aici şi tot ai mai avea o mulţime de lucruri pe care să le experimentezi. Profită de apele albastre limpezi, de munţii magnifici şi de viaţa de noapte vibrantă. Închiriază o barcă şi mergi de vizitează vechea Casă de ceai de pe Insula Fannette sau fă o plimbare cu gondola până la "ceruri", de unde poţi admira miile de peisaje desprinse din basme. De asemenea, vizitează faimosul Castel Vikingsholm, o replică a unui castel scandinav, sau du-te şi încearcă-ţi norocul la cazinou.

Există multe lacuri minunate pentru vacanţa de vară. Dacă ai un buget restrâns în acest an, uită-te pentru un lac aproape de casă. Dacă nu, vizitează aceste lacuri din America şi te vei convinge singur de frumuseţea lor.

 

 

Irina B.

sursa foto:  hamptoninn-marshall.com

 

Publicat in: august 2014
Etichete pentru acest articol: lac, lacuri, pescuit, Redfish, ski nautic
Inapoi la categoria «« Info

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement