Snagov Residence Yacht (foto)

Home « Ghid « Turism

Se organizează plimbări cu yachtul și în apropierea Bucureștiului. Mai exact, pe Lacul Snagov! Una dintre cele mai frumoase zone de lângă Capitală a devenit o atracție turistică de lux datorită facilităților oferite vizitatorilor, dar și a arhitecturii sale. Pe lângă terenuri ofertante și locuințe nou ridicate, Snagovul beneficiază de o arhitectură admirabilă datorită Mănăstirii și a Palatului Snagov. Sunt două dintre atracțiile principale, în preajma cărora s-au deschis cluburi cu nenumărate atracții. Acesta este și motivul pentru care Snagov a început să fie catalogat drept „paradisul distracției”.

Un lac generos, ambarcațiuni de toate tipurile, verdeață cât cuprinde și cluburi care să îți asigure distracția nautică. Ce îți poți dori mai mult de la o escapadă din cotidian, chiar în imediata apropiere a Bucureștiului supra-aglomerat? Poate o ambarcațiune confortabilă și un navigator priceput... pe care le găsești la discreție. Debarcaderele din Snagov oferă circuite de câte o oră pe lac, iar cluburile asigură distracția nautică necesară unei zile de relaxare. Iar dacă vrei lux, ajungem la Snagov Residence Yacht. Un portal pentru evenimente, care se remarcă prin lux, intimitate și un peisaj lacustru.

Croaziere pe Snagov

Sunt situați chiar în inima zonei pline de verdeață din Snagov și oferă peisaje uimitoare. Acesta este și motivul pentru care mulți aleg această locație pentru organizarea evenimentelor importante în viața lor precum aniversări, nunți, onomastice, conferințe sau lansări importante. În plus, aici vizitatorii pot opta pentry plimbări cu yachtul pe Lacul Snagov cu Leader Yacht. Un yacht de lux, care are o capacitate de 50 de persoane și cu care se organizează croaziere pe Lacul Snagov. Croaziere organizate nu neapărat pentru plimbări relaxante, ci și pentru dineuri de protocol, întâlniri de afaceri, petreceri și, de ce nu, sporturi nautice. Asta pentru că Leader Yacht este dotat cu echipamentul necesar pentru sporturi nautice de agrement. Pe scurt, o zonă exclusivistă a Snagovului, unde facilitățile țin cont doar de buget.

Evenimente cu tematică

Cât despre organizari, firma îți pune la dispoziție toate facilitățile necesare: de la firmă de catering, fântâni de ciocolată, hostesse și până la navigator cu experiență. Ieșirile în larg se fac tot la cererea clientului, iar ambarcațiunea de lux este decorată în funcție de tematica evenimentului și gustul organizatorului. Este una dintre puținele zone de pe lângă București unde se organizează excursii cu un yacht de tipul Leader Yacht, cunoscut de navigatori pentru eleganța și calitatea sa. Cu toate acestea, dacă vreți să savurați o mini-excursie navigabilă pe Lacul Snagov, optați pentru o hidrobicicletă sau o ambarcațiune de mici dimesniuni. Așa veți simți cel mai plăcut navigația de primăvară!

Gina Rotaru

Publicat in: aprilie 2013
Inapoi la categoria «« Ghid

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement