S.C. EXIMTUR S.R.L

Home « Ghid « Turism

 

 

 

 

 

 

Fondată în anul 1993 la Cluj Napoca, Compania EXIMTUR a cunoscut o dezvoltare continuă, extinzându-şi reţeaua de agenţii proprii în oraşe importante din România şi devenind una dintre cele mai importante companii de turism din România. Cota de piaţă a companiei EXIMTUR a atins în anul 2009 nivelul de 10,38%, corespunzător locului 2 ocupat  în topul firmelor de profil din România, în anii 2008 şi 2009.

Misiunea EXIMTUR este aceea de a deveni consultantul Dumneavoastră de călătorie! Ne propunem să oferim clienţilor noştri produse turistice şi servicii de călătorie complete şi de înaltă calitate!

Viziunea EXIMTUR este aceea de a dezvolta cea mai extinsă şi performantă reţea de agenţii din România, în măsură să asigure servicii standardizate, care să satisfacă cele mai exigente cerinţe în ceea ce priveşte siguranţa şi confortul călătoriilor cu scop de afaceri, personale sau turistice!

Valorile EXIMTUR sunt date în primul rând de respectul faţă de clienţii, angajaţii, partenerii şi colaboratorii noştri şi de desfăşurarea unei activităţi transparente, cu respectarea legislaţiei naţionale şi a Uniunii Europene!
 
Echipa EXIMTUR, parteneriatele solide în ţară şi în străinătate şi know-how-ul dobândit în cei 17 ani de experienţă, asigură clienţilor noştri înalta calitate a serviciilor de călătorie, diversitatea destinaţiilor şi serviciilor oferite, siguranţa  călătoriei şi un raport corespunzător preţ-calitate pentru fiecare tip de serviciu!
 
Contact S.C. EXIMTUR S.R.L
Str. Nichita Stănescu nr. 16, 400366 CLUJ-NAPOCA, ROMÂNIA
Tel: 0364 803803
Fax: 0364 803804
E-mail: travel@eximtur.ro
Web: www.eximtur.ro

 

 

 

Publicat in: aprilie 2012
Etichete pentru acest articol: agentii turism servicii turistice
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement