MAREEA OLIMP IASI

Home « Ghid « Turism

 

 

 

 

 

 

Spunea cineva ca Turismul nu poate fi pastorit decat de oameni care il iubesc ....!
Acesta este crezul nostru dupa care ne desfasuram activitatea de zi cu zi si nici o bucurie nu poate fi mai mare decat chipul tau luminos si odihnit atunci cand te intorci din vacanta asigurata de noi.

      Am venit pe lume in anul 1993. De atunci am crescut si ne-am dezvoltat continuu, asigurandu-ne un loc bine definit si consolidat in piata de profil din Iasi si din aceasta parte a tarii. Din anul 2012 , OLIMP a devenit parte a Touroperatorului MAREEA.
In fiecare zi suntem aici pentru tine si sutem bucurosi sa-ti oferim :
  • activitati specifice ale agentiilor de turism tour-operatoare, servicii de turism conexe, asigurari multiple de calatorie, brosuri , harti , asistenta turistica.
  • rezervari si emiteri bilete de avion pentru orice companie aeriana, cu plecari din orice aeroport din lume ; Tarife si conditii speciale pentru firme / corporatii / organizatii de orice tip / unitati de invatamant / unitati medicale, etc
  • rezervari cazare in toate marile orase ale lumii, rent-a-car, transferuri, asigurari de calatorie, servicii complete pentru orice fel de calatorie.
  • pachete turistice proprii derulam programe proprii de excursii in grup, CIRCUITE EXTERNE in toate colturile lumii , asigurand si transferul, la/de la locul de imbarcare,precum si SEJURURI ODIHNA in GRECIA, BULGARIA, TURCIA, AUSTRIA, CROATIA, SPANIA , pentru turisti individuali , cu avion sau autocar.
  • derulare in sistem turoperator de servicii turistice in ROMANIA , pe LITORALUL Romanesc al Marii Negre si in toate statiunile balneoclimaterice si de odihna din Romania .
  • programe si sejururi turistice in pensiuni agroturistice in cele mai renumite locuri din Romania.
  • organizare Congrese / conferinte / intalniri de afaceri, in pachet de servicii complet : cazare / alimentatie / transferuri / bilete de avion / asigurare sali de conferinta complet echipate / realizare materiale publicitare specifice / asistenta si secretariat / primire-predare delegati / programe sociale pentru participanti / excursii post congres / asigurari de calatorie,etc.

 

Contact MAREEA OLIMP IASI

Adresa: Iasi, Str. Gavriil Muzicescu Nr.6, Bl.7A, mezanin

Tel: +40 232.215.539

Fax: +40 232 215 524

Web: http://www.olimp-turism.ro
Publicat in: aprilie 2012
Etichete pentru acest articol: agentii turism servicii turistice
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement