Experiente unice in exotica Thailanda

Home « Ghid « Turism

Thailanda este un colţ de paradis pentru cei care sunt în căutarea unui evadări dulci, departe de rutina zilnică.

 

Ideală pentru relaxarea minţii şi răcoritoare pentru corp, staţiunea Naka Phuket, împreună cu proprietăţile sale de la malul mării, oferă o experienţă unică de vacanţă.

Cuvintele sunt prea puţine pentru a descrie împrejurimile şi trăirile pe care le poţi avea într-o asemenea oază de linişte. Frumoasa staţiune, amplasată într-una din grădinile tropicale cele mai uluitoare şi proiectată de către arhitectul Duangrit Bunnag, este percepută ca o zonă lipsită de stres, un loc exclusivist care pune valoare pe intimitate şi discreţie. Cu vederi peste apele albastre şi adânci, nisip neted, mătăsos, amurg de foc şi o reputaţie impecabilă, staţiunea exotică creează un sentiment deosebit de cald.

Vilele amplasate pe malul mării sunt "împodobite" cu terase largi şi zone de lounge, ideale pentru băi sau relaxare, iar punţile lungi de lemn oferă experienţe unice în timp ce te deplasezi spre marea învolburată, de-un verde smarald.

Naka Phuket este locul unde luxul şi simplitatea merg mână în mână. Ai alege Phuket ca următoarea destinaţie de vacanţă?

 

 

Irina B.

sursa foto: splendia.com
 

Publicat in: martie 2014
Etichete pentru acest articol: destinatii turistice, mare, resort, sporturi nautice
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement