Destinatii pentru luna de miere

Home « Ghid « Turism

Luna de miere este cea mai importantă vacanţă pentru cuplurile care şi-au planificat intens marele eveniment din vieţile lor, şi anume nunta. De multe ori, proaspeţii miri aleg destinaţii pentru luna de miere nu tocmai pe gustul lor, din motive lesne de înţeles: fie sunt prea obosiţi după ce s-au ocupat de bunul demers al nunţii, fie îşi doresc să plece oriunde, ca să se bucure unul de celălalt. Iată câteva alegeri perfecte pentru cei care doresc să se asigure că prima lor vacanţă ca un cuplu proaspăt căsătorit începe într-un mare stil.
 

California

Există atât de multe locuri de vizitat în California, încât este aproape imposibil să le vizitezi în câteva săptămâni. Cu toate acestea, dacă doriţi să vă concentraţi pe acele destinaţii care v-ar antrena starea de spirit şi v-ar crea acele momente unice, speciale, luaţi în calcul plajele renumite din sudul Californiei sau parcul de distracţii Disneyland. Parcul este atât de vast, încât nu numai că oferă plimbări romantice, dar şi un număr impresionant de obiective turistice, pe care merită să le vizitaţi.

Florida

Fiind în statul cu mult soare, înseamnă că veţi avea multe zile însorite, căldură din plin şi plaje fascinante. Cunoscută ca una dintre cele mai bune destinaţii pentru luna de miere, în orice moment al anului, Florida vă oferă o ambianţă "à la Caraibe", fără a merge prea departe de civilizaţie.

Thailanda

În afară de degustarea alimentelor exotice şi cultura colorată, Thailanda este, de asemenea, o destinaţie uimitoare pentru cuplurile care doresc să se relaxeze la centrele spa de clasă mondială şi să aibă parte de serviciile de wellness, toate furnizate de un personal curtenitor. Destinaţia asiatică mai oferă cuplurilor posibilitatea să se cazeze în bungalourile care oferă intimitatea de care au nevoie, în timp ce ascultă tăcerea valurilor sub clar de lună.

Insulele Cook

Dacă sunteţi în căutarea unei destinaţii departe de civilizaţie, mai mult izolată, Insulele Cook este opţiunea perfectă pentru tine şi jumătatea ta. Alegeţi între două dintre cele mai mari resorturi unde aţi dori să vă petreceţi timpul împreună, cum ar fi Laguna Aitutaki şi Rarotongan Beach Resorts, şi lăsaţi-vă duşi de valurile iubirii...

Cum insula este de mărime medie, cu un număr limitat de persoane, vă puteţi aştepta ca momentele intime să le petreceţi în linişte, ca şi cum aţi fi singurul cuplu din lume.

 

Noua Zeelandă

Va gândiţi la Noua Zeelandă pentru luna de miere? Excelent! Ţara este atât de frumoasă, cu multe peisaje naturale, încât nu este de mirare de ce a fost aleasă pentru unele dintre cele mai renumite filme din lume, cum este "Stăpânul inelelor". Cu doar 4 milioane de locuitori şi la fel de mare ca Regatul Unit, aşteptaţi-vă ca cele mai multe locuri de aici, inclusiv insulele, plajele, câmpiile, dealurile şi pădurile, să vă aparţină în totalitate. Toate aceste caracteristici geografice diverse, "înghesuite" împreună într-o singură ţară, vă conferă posibilitatea să faceţi tot felul de lucruri pe care nu le-aţi mai făcut înainte.

Aruba

Aruba este o altă destinaţie perfectă pentru luna de miere, care oferă vreme temperată pe tot parcursul anului şi multă imtimitate. Interesant este că vă puteţi petrece o lună de miere de vis fără să plătiţi nimic, deoarece unele hoteluri susţin un program de lună de miere foarte cool. Imaginaţi-vă că vă plimbaţi de-a lungul plajelor cu nisip alb, că faceţi snorkeling în apele albastre şi limpezi şi că mergeţi de la o insulă la alta pe jos. Vă spunem un secret: bărcile au fund de sticlă, pentru a vedea toată splendoarea din adâncuri.

 

Va urma...

 

 

Irina B.

sursa foto: luxurylinklounge.com

 

Publicat in: august 2014
Etichete pentru acest articol: destinatii, luna de miere, plaje, snorkeling
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement