Destinatie exotica in Marea Caraibilor

Home « Ghid « Turism

Destinaţiile exotice m-au fascinat de când eram un copil. Chiar am visat să am propria mea insulă privată, pierdută undeva în Oceanul Pacific, departe de stilul de viaţă agitat, departe de haos, poluare, oameni agitaţi şi nu în ultimul rând de orele care trec ca vântul.

În ciuda faptului că nu am insula visurilor mele, eu sunt încă o visătoare aflată în căutarea unei escapade ameţitoare care să-mi inunde simţurile şi să mă determine să strig din toţi rărunchii: "Aici vreau să-mi petrec vacanţa!"

Acest complex de pe Insula Saint – Barthelemy, din inima Caraibilor, este un adăpost confortabil, ideal pentru relaxarea corpulului, minţii şi a sufletului. O bucată de paradis "îmbrăcată" în note de smarald. O lagună împodobită în nuanţe fine de albastru, cu o frumoasă plajă şi nisip mătăsos...Asta înseamnă Le Sereno, care te aşteaptă şi pe tine să-ţi scufunzi toate grijile în cea mai adâncă relaxare.

Complexul Le Sereno este compus din 37 vile rafinate, restaurante, baruri, ba chiar şi un centru spa. Proiectul a fost definit de către arhitectul francez Christian Liaigre, ca o destinaţie uluitoare. Conceput pentru a invoca spiritul Sf. Barth, Le Sereno reflectă viziunea şi sensibilitatea renumitului arhitect francez.

Fiind unul dintre cei mai cunoscuţi arhitecţi, activitatea domnului Liaigre în arhitectură şi design interior i-a determinat pe cei de la Financial Times să-l numească "cel mai copiat proiectant al zilelor noastre". Proiectele anterioare ale lui Liaigre includ reşedinţele private ale magnatului Rupert Murdoch, Kenzo Takada, Calvin Klein, Adolfo Dominguez şi Karl Lagerfeld, precum şi hoteluri şi restaurante, inclusiv Hotelul Montalembert din Paris, Busaba (Londra), Buddakahn şi Hotel Mercer (New York).

Pentru Le Sereno, Liaigre a lucrat ca director artistic în toate aspectele legate de planificare şi proiectare, inclusiv fabricarea obiectelor de mobilier, a corpurilor de iluminat etc.

Recent, Le Sereno a aderat la Leading Hotels of the World, cea mai mare organizaţie ospitalieră de lux din lume în care sunt incluse cele mai bune hoteluri, staţiuni şi spa-uri din peste 80 de ţări. Le Sereno a reuşit să impresioneze prin standarde înalte şi exclusiviste, ospitalitate şi proprietăţi unice.

Cu vedere la mare, Le Sereno oferă activităţi nautice, cum ar fi kite surfing, wind-surfing şi snorkeling, dar şi posibilitatea să te bălăceşti în piscina de cristal, aflată la câţiva paşi de nisip. Dacă doreşti să te ghemuieşti în pat şi să vezi un film bun, resortul dispune de o colecţie impresionantă de DVD-uri, iar în cazul în care simţi nevoia de activitate fizică, poţi face yoga sau fitness.

Datorită amplasării pe Insula Saint – Barthelemy, resortul este o contradicţie magică, care combină luxul cu simplitatea, fiind locul ideal pentru petrecerea timpului liber. Plajele, peisajele naturale, oamenii calzi şi serviciile impecabile fac din Le Sereno o destinaţie de vacanţă minunată.

 

 

Irina B.

sursa foto: home-draft.com
 

Publicat in: mai 2014
Etichete pentru acest articol: destinatii de vacanta, plaja, resort, snorkeling, spa
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement