BEST HOLIDAYS

Home « Ghid « Turism

 

 

 

 

 

 

Sunt foarte putini oameni care sa nu fie nerabdatori sa plece la drum.
Ne place sa intram în contact cu noul, ne place sa comparam locurile, sa cunoastem oameni, sa venim cu impresii noi si totodata sa simtim ca am iesit dintr-o oarecare rutina. Si cand ne intoarcem, sa continuam cu forte proaspete de acolo de unde a ramas totul pe loc.

Best Holidays se doreste a fi mai mult decat o lista de oferte turistice, este un ghid ce iti va furniza cele mai bune informatii atat pentru vacanta, dar si pentru cultura ta generala.

Exista o multime de locuri pe care, inca, nu le-ai vizitat. Best Holidays construieste pentru si impreuna cu tine un univers dedicat, in intregime, calatoriilor, imbogatirii experientei de viata, a trairilor, a sufletului tau.

Calatoriile aduc oamenii împreuna ca parte a comunitatii de calatori din întreaga lume, noi privim calatoriile ca mijloc de a inspira aventura si distractia, dar si toleranta si intelegerea fata de obiceiurile altor popoare, oferindu-ti o multime de informatii utile si interesante si sfaturi de calatorie.

Ne dorim a fi inovatori in domeniul "ghid de calatorie", folosind o baza de date usor accesibila. Cazari sau bilete de avion, vacante, calatorii de afaceri, facem tot posibilul sa iti prezentam cele mai bune oferte; este o lume mare, dar vom încerca s-o acoperim pe toata.

 

Contact Best Holidays

Adresa: Str. Sf. Constantin nr. 2, parter, ap.6, interfon 33,sector 1, 010218, Bucuresti, Romania

 

Tel:   0726.743.553

Fax: 021-330.31.55

Mail: office@bestholidays.ro

Web: http://www.bestholidays.ro

 

 

Publicat in: aprilie 2012
Etichete pentru acest articol: agentii turism servicii turistice
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement