Amintiri romantice

Home « Ghid « Turism

Australia

Continentul australian este aşa de mare, încât poate fi destul de copleşitor să-l vizitaţi în luna de miere. Dacă vă place să vă petreceţi timpul cu sporturi de apă sau să leneviţi pe plajă, coasta de est (Insula Fraser, Plaja Hyams sau Plaja Ninety Mile) ar fi cea mai bună alegere pentru voi. Sau mergeţi în sud, unde veţi avea parte de munţi acoperiţi de zăpadă şi dealuri "îngheţate".

Costa Rica

Costa Rica este o ţară cu mult aer curat, departe de poluarea şi stresul unui oraş aglomerat. Cunoscută drept una dintre ţările care au ca scop minimizarea emisiilor de carbon, vă puteţi aştepta la o floră şi faună în starea lor cea mai naturală, unde pădurile şi alte ecosisteme au fost conservate prin eforturile guvernului. Snorkeling, bird watching sau scuba diving sunt doar câteva activităţi în aer liber de care să profitaţi pe toată durata şederii voastre în acest paradis.

Bali

Pregătiţi-vă să fiţi cuceriţi de una dintre cele mai bune destinaţii din Asia pentru cupluri, mai ales dacă vă doriţi ceva diferit. În afară de plajele cu nisip alb din Bali şi de numeroasele activităţi nautice, vă puteţi împrieteni cu maimuţele sălbatice sau relaxa la numeroasele staţiuni balneare, de întinerire, aflate aici.

Insulele Bermuda

Insulele Bermuda oferă o experienţă de neuitat, plaje cu nisip roz şi ape albastre ca safirul. Astfel de scene sunt atât de rare, încât merită să le petreci cu jumătatea vieţii tale. Puteţi stabili conexiuni şi mai profunde, aventurându-vă pe multele insule şi insuliţe legate între ele prin poduri. În afară de plaje, Bermuda deţine mai multe terenuri de golf pe kilometru pătrat decât oriunde altundeva în lume, fiind modalitatea perfectă prin care să faceţi şi puţină mişcare în aer liber.

Jamaica

Probabil ştiţi că majoritatea cuplurilor care îşi petrec luna de miere în Jamaica continuă să revină aici ca şi cum ar fi mereu proaspăt căsătoriţi. Dacă încă nu v-aţi luat broşuri şi pliante cu privire la multele plaje tropicale pe care le-aţi putea întâlni aici, atunci veţi fi surprinşi să aflaţi că nu există suficiente cuvinte sau imagini care să descrie frumuseţea naturală a ţării. Odată ajunşi în Jamaica, tobele de oţel şi dansurile aprinse ale localnicilor vă vor introduce în atmosfera vibrantă locală, pe care o veţi ţine minte toată viaţa.

Fiji

Ce veţi face într-un loc care are peste 322 de insule, toate aparent binecuvântate de mâna creatoare a lui Dumnezeu? Vizitând Fiji, veţi descoperi un loc care este cunoscut drept "raiul modern", unde fiecare centimetru al insulelor vă vor umple de fericire, linişte şi romantism. În afară de petrecerea timpului încercând multele activităţi nuatice disponibile, puteţi, de asemenea, să exploraţi izvoarele termale aflate în craterele vulcanilor.

Aţi prefera să beţi un cocktail margarita în timp ce vă răcoriţi într-o piscină privată din Bali sau v-ar face cu ochiul o escapadă la mii de kilometri depărtare de casă, în Australia, unde să fiţi doar voi doi, sub clar de lună? Indiferent de opţiunea aleasă, experienţele trăite în luna de miere rămân vesnic întipărite în suflet...

 

 

 

Irina B.

sursa foto: fodors.com

Publicat in: august 2014
Etichete pentru acest articol: luna de miere, nisip, plaje, resorturi, scuba diving
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement