Sea Trek sau respirație subacvatică (video)

Home « Ghid « Sport

Dacă poți respira și merge pe Pământ, de ce să n-o poți face și în apă? Este întrebarea oamenilor de știință, căreia i s-a găsit răspuns: Se poate! Nu ne tranformăm în sirene, ci intrăm în Sea Trek... lumea celor care pot experimenta respirația subacvatică cu ajutorul unei căști cu design de Star Trek! Concret: s-a lansat prima cască subacvatică, care îți oferă posibilitatea de a respira sub apă, indiferent de activitățile pe care le practici! Astfel, te poți plimba pe fundul mării, poți juca fotbal, hockey și multe alte sporturi care obișnuite pe teren dur.

Imaginați-vă o plimbare subacvatică, înconjurat de corali și animale marine, pe care le poți atinge... Sau o distracție cu amicii la o partidă fotbal sau hockey subacvatic. Experiențe unice ușor de realizat acum, cu ajutorul căștii Sea Trek, care aruncă în aer turismul subacvatic.

Sistem destinat recreerii subacvatice

Casca de scufundări a fost inventată la începutul anilor 1800 de doi englezi: Charles și John Deane. Inițial casca a fost concepută pentru piața comercială, până în anul1999, când compania Sub Sea Systems a început să facă cercetări în privința sistemelor de scufundări, a fabricației de sumersibile și a tehnologiei marine. Ulterior, aceștia au reușit să proiecteze un sistem de cască extrem de sigur și cuprinzător. Scopul Sub Sisteme Sea, în dezvoltarea Sea Trek, era să creeze un produs care, practic, ar permite oricărei persoane să poată explora respirația subacvatică, fără a deține tehnici avansate de înot sau noțiuni în utilizarea tehnologiei maritime.

Utilizare fără maximă de vârstă

Sistemul Sea Trek a fost proiectat pentru confort, siguranță și fiabilitate pe fundul apelor. Casca are un design ergonomic, folosindu-se programe avansate de CAD pentru confort și pentru a se potrivi unei largi varietăți de dimensiuni ale capului. Cu un nmicroprocesor de autoprotejare al sistemului controlat de livrare al aerului, SeaTrek este una dintre atracțiile turistice, cu cea mai rapidă creștere a cerințelor de explorare a lumii subacvatice. Asta pentru că poate fi folosit cu ușurință de copii de peste 8 ani și adulți cu vârste înaintate. Este o experiență unică, care poate fi încercată în orice moment al anului.

Gina Rotaru

Foto: seatrekworldwide.wordpress.com

Publicat in: octombrie 2012
Etichete pentru acest articol: casca subacvatica, octombrie
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement