Caiac Aqua Design K-Air 380

Home « Ghid « Sport

 

 

 

 

 

 

Caiac confectionat din Hypalon. Hypalon-ul este un material net superior in comparatie cu PVC-ul sau alte materiale folosite la confectionarea barcilor gonflabile.  Va prezentam cateva avantaje ale Hypalon-ului:

-o durata de viata minima de 25 ani.

-nu este afectat de UV si ozon (PVC-ul are probleme cu expunerea indelungata la UV, acest lucru ducand la imbatranirea prematura a materialului).

-rezistenta la abraziune si socuri net superioara PVC-ului.

-nu este afectat de poluarea si scurgerile din apa (ulei, combustibil etc).

-nu isi schimba caracteristicile in functie de conditiile climatice (Hypalonul se poate folosi in intervalul de temperatura -40 si +90 C, pe cand PVC-ul devine casant in momentul in care temperatura scade sub +5 C).

Descriere K-Air 300:

Caiacele gonflabile Aqua Design sunt produse in Franta si sunt unele dintre cele mai renumite caiace gonflabile de rafting din lume. Inca din 1988 echipa Aqua Design lucreaza in fiecare zi pentru imbunatatirea echipamentului de rafting astfel incat practicantii acestui sport sa depaseasca orice limite si sa descopere noi senzatii extreme.

Modelul de caiac K-Air 300 este caiacul perfect pentru familie. Flotoarele laterale cu diametru mare confera stabilitate maxima. Este caiacul perfect pentru rauri si mare. Forma caiacului de sit-on-top permite accesul usor in caiac si o eliberare imediata in comparatie cu un caiac clasic inchis. 

Podea cu auto-evacuare apa.

Publicat in: aprilie 2012
Etichete pentru acest articol: sporturi nautice
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement