Reduceri de toamnă la ambarcațiuni românești

Home « Ghid « Ambarcatiuni

Chiar dacă frigul dă peste noi, sezonul plimbărilor pe mare nu se încheie niciodată. Vacanțele pe litoral au luat sfârșit, însă escapadele pe Dunăre sau plimbările cu barca pe râu sunt printre activitățile favorite ale românilor pasionați de lumea nautică și nu numai. În plus, în sezonul acesta, plimbările pe apă nu au cale de mijloc: ori sunt relaxante, ori pline de adrenalină. Poți alege o expediție pe Dunăre, împreună cu familia, sau o tură de rafting în România cu prietenii. Oriunde te-ai îndrepta, distracția ți-e garantată! Ai nevoie doar de o ambarcațiune sigură și de calitate, cu toate facilitățile necesare. Nu o ai? Stai fără grijă, căci e vremea reducerilor!

Motiv pentru care ne-am gândit că nu v-ar strica achiziționarea unei ambarcațiuni de calitate, la prețuri modice. Asta pentru că toamna aceasta pare să se fi dat startul la reduceri substanțiale. Câțiva producători de ambarcațiuni românești au lansat oferte tentante, cu ieftiniri de prețuri și reduceri de până la 10%. Așadar, nu stați pe gânduri și aruncați o privire prin rafturile virtuale ale magazinelor de ambarcațiuni românești.

Oferte de toamnă 2012 la canoe și caiace

De anul trecut, firmele producătoare de ambarcațiuni din întreaga lume se întrec în oferte. Iar prețurile scad de la sezon la sezon. Nici piața românească nu s-a dat înapoi și încearcă să țină pasul cu marketing-ul internațional, lansând reduceri aproape în fiecare sezon. Iar după o vară expozițională cu reduceri de până la 30% la ambarcațiuni recent lansate, a venit vremea unor noi micșorări de prețuri. Iar printre cei mai ofertanți producători românești, care intră în categoria canoe, caiace și ambarcațiuniuni pentru pescuit sunt Plasma.ro, Canoe.ro, Barciinbagaje.ro și Ivan Patzaichin, care vă permite să navigați într-o canotcă (invenția sa) cu doar 2.000 de euro.

Cei de la Canoe.ro oferă până la finele anului accesorii precum chingi prindere pentru portbagaj auto, bureți pentru protecție portbagaj autor sau husa impermeabilă pentru telefon Aquapac, la achiziționarea oricărui caiac „sit in”, ce include caiacele sau canoele de dublu. Cei de la Plasma au scos la promoție Laguna 480, o ambarcațiune pentru pescuitul sportiv disponibilă în orice culoare și variantă de camuflaj la 1.076 de euro, iar Bărci în Bagaje lansează oferte de caiace și canoe rigide importate de la firmele Pelican, Elie și Fluid.

Șalupe și bărci cu motor

Intrăm la categoria „mai mare” cu prețuri mini la șalupe și bărci cu motor. Și cum piața este largă, am ales două firme producătoare românești care au scos spre vânzare noi modele de ambarcațiuni, cu prețuri destul de mici. Vorbim despre Kingfisher.ro și Boats-yachts.ro. Iar dacă prima a lansat o barcă pneumatică, cea de-a doua ne arată modele noi de bărci cu motor și șalupe ale căror prețuri variază între 950 de euro și pot ajunge la peste 38.000 de euro. Toate în funcție de facilități, personalizare și cerințele clientului.

Prețuri destul de mici ținând cont că la mijlocul verii, firmele românești producătoare de ambarcațiuni au scos spre vânzare modele de ambarcațiuni cu prețuri ce variau între 10.000 și 80.000 de euro, aici fiind incluse și yachturile. Așadar, prețurile toamnei sunt mult mai mici, iar posibilitatea unei achiziționări este mult mai mare. Nu vă rămâne decât să aruncați o privire la oferte și să alegeți care dintre acele ambarcațiuni românești scoase la promoție se pliază pe gustul vostru. Spor la căutare!

Gina Rotaru

Foto: thehulltruth.com

Publicat in: octombrie 2012
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement