Noua nava Royal Caribbean

Home « Ghid « Ambarcatiuni

Ştii ce face ca fiecare vacanţă petrecută pe un vas de croazieră să fie de neuitat? Trucurile! O mulţime de trucuri high-tech scumpe. Iar cea mai nouă navă de la Royal Caribbean, cuantumul mării, aparent, le are. Toate trucurile pe o singură navă!

Ignorând faptul că Royal Caribbean nu are are nicio idee despre ceea ce "cuantica" înseamnă, cel mai nou vas de croazieră vine cu o mulţime de caracteristici concepute să-i ajute pe pasageri să uite că au cheltuit mii de dolari pentru o plimbare de-a lungul Atlanticului. Şi nu este vorba numai de ecrane video gigant; vorbim de bagaje RFID, cu identificare prin radiofrecvenţă, barmani robotizaţi şi o serie de alte facilităţi de ultimă oră.

Pasagerii vor simţi gustul unei noi experienţe oceanice atunci când îşi vor crea propriile trasee şi vor avea la dispoziţie documentele de îmbarcare online, cu propria lor identitate şi vor primi confirmare digitală înainte de a părăsi vreodată docul. La urma urmei, dacă tot au dat atât de mulţi bani pe vacanţa lor, măcar să aibă parte de cele mai bune condiţii la bordul navei Quantum of the Seas.

Odată ce pasagerii ajung pe navă, vor primi dispozitive de urmărire sub formă de brăţări RFID WOWband. Aceste dispozitive vor interacţiona cu directorul navei, permiţându-le pasagerilor să achiziţioneze bunuri şi servicii, fără a scoate portofelele, şi chiar să le folosească pe post de chei pentru a intra în camerele lor.

Printr-un comunicat de presă, RC explică:

Simplitatea şi eficienţa sunt centrul a două aplicaţii noi care îi determină pe turişti să-şi aleagă croaziera: Cruise Planner, care le permite oaspeţilor să cerceteze şi să rezerve mesele la restaurante, excursii la mal, relaxare la spa, cu mult înainte de a începe vacanţa propriu-zisă; şi Royal iQ, disponibil ca o aplicaţie descărcabilă şi prevăzută cu staţii iQ. Royal iQ permite oaspeţilor să gestioneze toate detaliile în timpul croazierei printr-un calendar convenabil care le arată programul şi îi ajută să păstreze legătura unii cu ceilalţi sau cu cei de acasă, prin telefon şi mesaje. Mai mult, pasagerii vor avea acces la Internet, indiferent de localizarea navei pe mare. Turiştii nu numai că vor avea acces la reţelele de social media şi Skype, dar şi o gamă largă de jocuri XB360.

 

Va urma...

 

 

Irina B.

sursa foto: gizmodo.com

Publicat in: august 2014
Etichete pentru acest articol: croaziera, nava, nava de croaziera, Royal Caribbean
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement