Le Batofar, vaporul restaurant al Parisului

Home « Ghid « Ambarcatiuni

La prima vedere, ai impresia că este un brad de Crăciun frumos iluminat. Odată ce se apropie lin pe valurile Senei, realizezi că este un vapor care le are pe toate: restaurant, bar, terasă şi distracţie.

Numele lui este la fel de romantic precum rostirea oricărui nume franţuzesc: "Le Batofar", un restaurant şi un club de noapte din Paris, deschise de la primele ore ale dimineţii până în zorii zilei. Ambele sunt amplasate pe un vas vechi, făcând ca orice cină luată în acest restaurant şi orice servire a unor cockteiluri să fie învăluite într-o atmosferă pariziană de vis, la care contribuie şi muzica ambientală din surdină.

În timpul zilei, "Le Batofar" este, în acelaşi timp, restaurant şi bar, unde te poţi bucura de un tapas în timp ce savurezi un cocktail răcoritor. Restaurantul dispune de meniuri clasice din bucătăria franceză şi mâncăruri internaţionale cu arome inventive: de la cannelloni de ciuperci cu sos picant, carne de pui şi salată Caesar sau specii de peşte Carpaccio, până la muşchi de vită cu ceapă şi cartofi prăjiţi sau creveţi cu orez sălbatic şi curry roşu.

La lăsarea întunericului, "Le Batofar" se transformă într-un club de toată frumuseţea, în care mixurile Dj-iurilor încălzesc atmosfera şi dau frâu liber distracţiei. Clubul de noapte este situat în inima navei şi este clasificat ca fiind sufletul vasului, cu un bar fantastic, ring de dans, sistem de sunet, display cu LED-uri şi Djs.

Piesa de rezistenţă este, fără doar şi poate, terasa vaporului, acoperită şi încălzită în timpul iernii pentru a oferi imagini originale şi fermecătoare ale Senei. Terasa este deschisă de marţi până sâmbătă, de la 19 până la miezul nopţii (din octombrie până în aprilie), în timp ce din mai până în septembrie este deschisă de la 18 până la 23.

 

 

 

Irina B.

sursa foto: europesgreatest.com

Publicat in: decembrie 2013
Etichete pentru acest articol: meniu, meniu pescaresc, restaurant, retete peste, vapor, vas
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement