O experienta multisenzoriala...in ploaie

Home « Ghid « Accesorii

Cum zile călduroase vor mai fi, cu toţii vom căuta metode pentru a face ca acele câteva zile să fie confortabile şi plăcute. Şi cum altfel ne-am putea răsfăţa dacă nu sub un duş în aer liber, modern, care promite o experienţă multisenzorială?

Pentru asta există duşul sub formă de buclă, construit de Diego Granese, de la Granese şi Design Studio, un arhitect cunoscut pentru că îşi imaginează o lume în care relaxarea şi revigorarea merg mână în mână.

Caracterizat printr-un design futurist, sfere goale, şase fluxuri orizontale şi un duş în ploaie care se revarsă asupra celui care se află în "cabina" de duş, acest concept asigură o experienţă răcoroasă, în aer liber.

Acest nou produs italian vine cu un sistem de iluminat interesant, care adaugă o dimensiune suplimentară la o activitate de zi cu zi. Duşul în formă de buclă poate fi amplasat atât în interior (în baie sau spa), cât şi în aer liber, la piscină sau pe punte, chiar şi în grădina verde din curte. Acest design sculptural este perfect adaptat pentru spaţiile moderne în aer liber. Este practic o completare cu stil a spaţiului liber din locuinţă sau grădină.

Duşul buclă are un design splendid şi maiestuos, nu este fixat de podea, nici nu necesită o instalare specială. Este, de asemenea, foarte uşor de întreţinut şi foarte durabil. Acesta poate fi utilizat în scop comercial sau rezidenţial prin varietatea de culori.

Aşa cum ar sugera numele, duşul buclă este în formă de inel şi a fost în mod clar inspirat de mişcarea oceanului. Bucla are toate atuurile pentru a fi o experienţă de duş cu adevărat luxuriantă.

Gândeşte-te că eşti înconjurat de acest design futurist sferic, care permite organismului tău să fie udat în ploaie şi uşor reîmprospătat cu şase jeturi orizontale, cu scopul strategic de a te masa.

Şi, în plus faţă de cele şase jeturi de înaltă presiune şi o cascadă, bucla mai oferă unele beneficii, cum ar cromoterapia, prin sistemul de iluminat care "aruncă" o lumină colorată în interiorul acesteia.

 

 

Irina B.

sursa foto: freshome.com

Publicat in: august 2013
Etichete pentru acest articol: design nautic, dus in aer liber, nautic, turism nautic
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement