Cum sa-ti decorezi piscina interioara de Halloween

Home « Ghid « Accesorii

Halloween-ul este cea mai înfricoşătoare sărbătoare a lumii, care a căpătat tot mai multă atenţie şi în România. Nu puţini sunt cei care aleg să-şi decoreze locuinţa cu stafii, fantome, lumânărele, felinare, lilieci sau păianjeni.

 

Pentru cei care stau la casă şi au piscini interioare, această sărbătoare este ocazia perfectă şi unică de-a decora după placul inimii piscina interioară aşa cum nu au făcut-o vreodată.

Fie că au un model longitudinal şi relativ îngust sau au un jacuzzi spaţios (suficient cât să încapă 5 persoane), proprietarii de case uită să acorde o la fel de mare importanţă decorării piscinilor aşa cum o fac cu restul casei.

O piscină decorată în stilul sărbătorii de Halloween, fără îndoială, va atrage toate privirile, mai ales dacă se organizează o petrecere chiar...în piscină.

Cum se poate decora? Simplu! Cu dovleci sculptaţi în figuri înspăimântătoare, lilieci din plastic sau hârtie, stafii, lumânări negre şi sfeşnice macabre. Se pot utiliza dovleci pe post de felinare (pentru crearea unei atmosferi "creepy"), se pot pune lumânărele în culori închise de jur-mprejurul piscinei sau se poate "îmbrăca" piscina cu vampiri, lilieci şi personaje "rele" din celebrele romane SF.

Dacă piscina este amplasată undeva lângă un perete al casei, atunci aceasta se poate decora cu pânză de păianjen, stoluri de lilieci, gândaci care parcă înaintează pe perete etc. Pentru pânza de păianjen, sunt necesare o bandă adezivă (pentru a crea efectul de pânză) şi un păianjen din plastic. După formarea unei pânze de păianjen, se lipeşte insecta cu 8 picioare de perete, astfel încât picioarele să pară că ies din piscină.

Pentru un plus de adrenalină, se poate opta pentru un păianjen uriaş care să cuprindă întreaga piscină ca un baldachin. Creatura se poate confecţiona din baloane negre, lipite unele de altele, accesorizată cu pene care să imită puful de pe tentacule.

Name
Dacă tot e petrecere, paharele sau platourile cu gustări amplasate în jurul piscinei se pot îmbrăca în materiale din mătase, catifea închisă la culoare sau se pot face diferite modele de cranii, cuţite sau săgeţi cu care să fie legate tacâmurile şi paharele. În plus, cu hârtie adezivă de culoare neagră se pot decupa forme de ochi, nas sau gură care să fie lipite de paharele cu băuturi.

Şi invitaţii se pot deghiza în stafii sau fantomene albe (nelipsite din decorul Halloween-ului), îşi pot picta pe faţă sau pe corp diferite modele înfricoşătoare sau îşi pot pune măşti, dinţi ca de vampir, se pot "mumifica" cu bandaje şi lista poate continua.

 

 

 

Irina B.

sursa foto: mondial-tour.ro

 

Publicat in: octombrie 2013
Etichete pentru acest articol: Halloween, inot, piscina, poll, waterpoll
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement