Visează la barca ta, cu Builders.ro!

Home « Evenimente « Lansari

O barcă specială este o barcă personalizată! Iar pasionații știu asta! Mai ales cei care își consideră ambarcațiunea o a doua locuință! Însă, pentru a-ți pune amprenta asupra ei ai nevoie de puțină imaginație și materiale de construcții, pe gustul tău! Iar de aici începe nebunia! Sute de magazine, milioane de modele și multă pierdere de timp pe drumuri! Aproape că te dezarmează! Cum îți poți amenaja și personaliza propria ambarcațiune, fără mari bătăi de cap? Noi am găsit soluția!

Am căutat printre magazinele online cu „all in one”, care să facă și livrări la domiciului, însă importul produselor dedicate amenajării unei ambarcațiuni este foarte scăzut. Din fericire, am găsit un magazin online cu materiale de construcții, care ne-a asigurat că, de anul viitor, clienții lor vor beneficia de acest lux! Se numește Builders.ro și s-a lansat recent pe piața construcțiilor.

Culoare + materiale = personalizare

Iar promisiunea ne-a trezit curiozitatea! Astfel că, am căutat în cadrul site-ului Builders.ro, materiale pentru construcția unei locuințe, pentru a vedea oferta. Căci, dacă ar fi să visăm, ambarcațiunea este și casa noastră! Și, surpriză! Au peste 50.000 de produse pe site și mai toate atractive, perfecte pentru a-ți personaliza și ambarcațiunea...

Așa că am îndrăznit să visăm, și ne-am ales produse pe gustul nostru. Am descoperit vopsele de calitate, culori îndrăznețe și materiale de mare folos în construcții precum bormașini, parchet de calitate, căzi, centrale termice și chiar detalii decorative precum covorașe și accesorii atractive pentru corpuri de iluminat.... De asemenea, am testat și de facilitatea „Wishlist” de pe site-ul Builders.ro, care ne-a permis să facem online lista de cumpărături. Practic și funny! Păcat că achizițiile noastre nu pot fi folosite în amenajarea ambarcațiunii, însă, până la sosirea celor speciale, ne-a convins să ne amenajăm locuința :).

Ghid montaj, step by step

E un început! Mai cu semă că cei de la Builders.ro ne pun la dispoziție sfaturi utile în construcții în categoria „Ghid Montaj”. Categorie în care vor intra și îndrumările pas cu pas pentru amenajarea unei ambarcațiuni. Însă, până atunci, pregătiți-vă proiectul de personalizare a bărcii și lista de cumpărături! Atenție, însă! Dacă ați văzut deja ceva ce v-a plăcut, aflați că firma preia comenzi de la 1 Ianuarie, dar începe să facă livrări de pe 7 Ianuarie! Sport la treabă și vânt din pupă de la Nautica!

Gina Rotaru

Foto: charterworld.com

Publicat in: decembrie 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement