Synergy Party cu vedete, pentru E-redus! (foto)

Home « Evenimente « Lansari

Eleganță, șampanie rafinată, preparate fine și plimbări cu șalupa! Pe scurt: super-party la Snagov! Sâmbătă, proprietarul lanțului de site-uri Synergy le-a organizat o super- petrecere de bun venit colegilor noștri de la E-redus! O zi de pomină, în care toată familia „synergy” a petrecut alături de vedete de renume din showbiz-ul românesc printre care s-au numărat Cristina Herea, Florentina Opriș, Adina Buzatu, Eniko Georgescu, Oana și Viorel Lis!

Ce a ieșit și cum ne-am distrat? V-am pregătit o galerie foto de toată frumusețea!

Însă, până acolo, ne-am gândit să împărtășim cu voi bucuria și puțin din distracția de ieri, miresmele preparatelor și aroma cocktail-urilor cu care ne-am îndeletnicit întreaga zi... Și, de parcă toate acestea nu ar fi fost de ajuns, ne-am bucurat și de briza lacului Snagov... din șalupă! A fost o zi cu soare, care a anunțat că.... E-redus e Synergetic!

Aplauze, muzică bună și un tort de cinci kg

Cum vremea a ținut cu noi, iar norii de ploaie s-au risipit rapid, fără să ne deranjeze, șeful și totodată prietenul nostru Mircea Popa, noul proprietar al site-ului E-redus.ro, ne-a bucurat ziua oferindu-ne un tur cu șalupa pe Lacul Snagov! O adevărată nebunie, care ne-a făcut să simțim ce înseamnă adevărata distracție în familie! O familie de care s-a lipit și E-redus.ro, fără rețineri sau „reduceri” de sentimente! Iar asta s-a văzut cel mai bine din mijlocul distracției!

Petrecerea a început la 9.00 dimineața, când toți colegii noștri și-au făcut simțită prezența. Rând pe rând, și-au făcut apariția și vedetele, prietene cu noul proprietar E-redus.ro, precum Cristina Herea, Florentina Opriș, Adina Buzatu, Eniko Georgescu,  Oana și Viorel Lis! Cu toții am aplaudat avântul cu care echipa E-redus.ro a intrat în familia noastră. O familie care a devenit mai mare, parcă mai puternică și cu un optimism molipsitor! Am simțit-o cu toții ieri, când distracția și voia bună era parcă la ea acasă.

De-acum... E-redus e Synergetic!

După o zi întreagă de dezmăț culinar și activități nautice la piscină și pe Lacul Snagov, a venit și tăierea tortului! O bijuterie extrem de gustoasă, de peste cinci kilograme după care ne-am lins pe degete. Dar, mai multe despre asta vă pot spune colegii noștri de la EaterMagazine, experți în delicatese. Noi ne oprim la bălăceală, stropi de apă și distracția de pe lacul Snagov, care ne-a rămas întipărită în minte și în suflete. Motiv pentru care le urăm încă o dată „La Mulți Ani!” fructuoși și bun venit prietenilor noștri de la E-redus.ro în familia Synergy!

Gina Rotaru

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: ambarcatiuni, E-Redus, E-Redus.ro, reduceri
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement