Super Air Nautique 230 E – prima barcă exclusiv electrică

Home « Evenimente « Lansari

Mari amatori de wakeboarding și wakesurfing, cei de la Nautique au creat prima barcă 100% electrică, Super Air Nautique 230 E. De astăzi, pasiunea pentru sporturile nautice extreme și responsabilitatea pentru mediu pot doborî recorduri împreună. Noi facem introducerea!

Prima apariție a noului model de ambarcațiune a fost în premieră în cadrul Salonului de la „Detroit Boat Show”, eveniment care a avut loc, anul acesta, în perioada 11-19 februarie. Descoperită ca o sirenă, ambarcațiunea a primit multe note de zece. Specialiștii în domeniu nu s-au zgârcit în remarci savuroase și s-au declarat încântați de această apariție, cei mai mulți facând review-uri pozitive ambarcațiunii.

Cu două motoare autopropulsate electric, Super Air Nautique 230 E se pliază perfect pe nevoile proprietarului modern. Nici la capitolul putere ambarcațiunea nu stă rău. Cele două motoare electrice au o putere maximă de 160 kw, iar ambarcațiunea este echipată cu baterii din litium cu o capacitate de stocare de până la 78 kw/oră.

Bill Yeargin, președintele Nautique, s-a arătat încântat de echipa și partenerii care au transformat aceasta noutate electrică în realitate. “De la debutul de anul trecut a Ski Nautique E am avut ca principal scop crearea unei bărci electrice speciale pentru wakeboard, care să aibă performanța cu care proprietarii de Nautique s-au obișnuit, reprezentată de calitate extraordinară, inovație și o industrie condusă de tehnologie. Și totuși, aceasta este doar una dintre surprizele pe care Nautique le-a pregătit pentru anul 2012”, a adăugat Bill Yeargin.

Iar ca dovadă că românii sunt mari iubitori, cei de la Wakeschool mânuiesc destul de bine ultimul model Nautique - 230 Super Air (barca folosită de cei mai profesioniști sportivi din domeniul sporturilor nautice) cu Tower și Ballast System pentru a putea ajusta valul de la mic (pentru cei mici și pentru începători) până la foarte mare (pentru intermediari sau avansați). În plus, pentru a creea atmosfera perfectă, elevii își pot aduce muzica lor preferată: barca este echipată și cu un sistem de sunet puternic (2500 Watt).

Altfel spus, Super Air Nautique 230 depășește orice așteptări, de la participarea la cele mai importante evenimente nautice din lume până la petrecerea unei zi perfecte pe lac cu prietenii și familia. Ambarcațiunea s-a înscris deja pentru o serie de competiții de wakeboarding și wakesurfing din întreaga lume, primele pe listă fiind U.S. Masters și Moomba Masters.

Prețul nu este unul considerat piperat de pasionați, iar conform siteului oficial al producătorului, Super Air Nautique 230 E pleacă pe mare doar de la suma de 93.763 dolari.

Evenimente Lansari

Sursa foto: nautique.com

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: martie 2012
Etichete pentru acest articol: barca electrica, super air nautique
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement