Samsung intră la apă: Galaxy S4 lifeproof!

Home « Evenimente « Lansari

Concurență acerbă între Samsung și iPhone! După ce Apple a lansat carcasa „lifeproof”, Samsung se pregătește să spargă piața lansând aproape același produs pentru celebrul său telefon Galaxy S4. Bineînțeles, la prețuri și mai mici! Potrivit celor de la Wall Street Journal, Samsung se pregătește să lanseze vara aceasta o versiune rezistentă la apă și praf pentru smartphone-ul Galaxy S4!

 

Telefonul va fi numit Galaxy S4 activ, însă va rămâne cu același design, continuând să semene cu versiunea originală a telefonului. De asemenea, celebrul producător de telefonie mobilă se pregătește de lansarea unei tablete robuste, de 8 inch, cu capacități similare telefonului Galaxy S4, care ar urma să se dezvolte în mai multe variante de dimensiuni: de 7 sau 10-inch. Astfel, vara aceasta vom avea pe piață familia de tablete Samsung Galaxy Note. Potrivit companiei, această mișcare este un efort de a ajuta la creșterea anuală a clientelei și a profitului deținute la ora actuală de Samsung. Zvonurile spun că prima tabletă sau primul telefon din gama Galaxy S4 ar urma să fie lansat în luna iulie2013. Până atunci nu ne rămâne decât să fim cu ochii pe ei, pentru că lansările nu se opresc aici! Compania vrea ca produsele ei să intre la apă, la propriu!

Competiție subacvatică

Primul zvon arată că un Galaxy S4 mini urmează să intre cu fast pe piața internațională. Acesta are aceleași caracteristici precum „tatăl” său, însă un design minimalist, cu un ecran de 4,3 inch și o rezoluție 960 × 540. De asemenea, este gandit pentru a cuprinde o camera de 8 megapixeli - Android 4.2.2 cu TouchWiz UX Nature (cum este pe Galaxy S4), și un procesor quad-core. Acesta ar beneficia de noua invenție lansată de apple în urmă cu câteva luni „lifeproof”, care permite aparatului să funcționeze în perfectă stare și la o adâncime de aproximativ doi metri în apă.

Pre-comenzile pentru Galaxy S4 au fost de patru ori mai mari decât pentru predecesorul său, Galaxy S3, deși operatorii de transport, precum fi T-Mobile și Sprint, întârziase lansarea din cauza problemelor de aprovizionare. La ora actuală, zvonul unor noi lansări a făcut deja vâlvă printre clienții fideli ai companiei, ceea ce ne duce cu gândul că noile produse lansate de Samsung vor doveri vânzări mai mari față de precedenta lansare. Mai cu seamă că acum nu se lansează un produs, ci o gamă întreagă, alături de carcasa „lifeproof”, una dintre cele mai atractive produse de pe piața smartphone-urilor.

Gina Rotaru

Foto: texplod.com

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement