Primul bar submarin din lume

Home « Evenimente « Lansari

Vrei o casă sub apă, un parc de distracții, un lanț de magazine sau un bar submarin de lux? Nu, nu-i deloc imposibil. Arhitecții Guinness şi Salt Studios au demonstrat că sunt mult mai iscusiți decât imaginația noastră. Și-au unit forțele și au transformat un submarin într-un adevărat bar submarin de lux.

Compania Guinness a lansat un bar submarin de lux în apele reci ale Mării Baltice de pe Stockholm, Suedia, pentru a comemora cei 250 de ani de la semnarea contractului de leasing pe 9.000 de ani cu St. James Gate Brewery din Dublin, Irlanda.

Submarinul turistic a fost proiectat de studiourile Jump London, în cadrul concursului de experiență și îndemânare Guinness Sea. În urma competiției, Guinness a oferit drept premiu o călătorie gratuită cu barul subacvatic.

Spectaculoasa navă a fost reamenajată în totalitate, dând mari bătăi de cap constructorilor și arhitecților. S-a folosit tâmplărie din cea mai bună calitate și sticlă de plastic armat. Mai mult, arhitecții au fost nevoiți să-și schimbe proiectul de două ori din pricina ventilației, care trebuia să rămână într-o stare perfectă de funcționalitate la finalizarea proiectului.

În interiorul submarinului au fost construite baruri, mese şi scaune pentru cinci persoane. Acest bar submarin turistic este destinat excusiilor scurte, în cadrul cărora turiștii vor fi transportați la o adâncime de până la 100 de metri.

O construcție spectaculoasă, care merită văzută, dacă nu pe viu, măcar în imagini. Iar dacă nu am reușit să-ți trezim până acum interesul, stai să vezi ce ți-am pregătit în galeria foto de mai jos...

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: inhabitat.com

 


 

Publicat in: iunie 2012
Etichete pentru acest articol: bar subacvatic turistic, iunie, lansare bar submarin
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement