O lansare „High Class”, cu familia Synergy! (foto)

Home « Evenimente « Lansari

Distracție, parfumuri scumpe, delicatese culinare și .... multe vedete! Toată spuma „high class” a societății a petrecut joi seara împreună cu familia Synergi lansarea revistei „High Class” a Cristinei Herea! Un eveniment de anvergură, organizat de colegii noștri de la Eater.ro, Builders.ro și E-redus, care a avut loc în cadrul Ambasadei Italiei la București!  Un loc amenajat cu stil, în care ne-am întâlnit cu toții cu personalități din România printre care s-au numărat Margareta Pâslaru, Gheorghe Turda, Mihai Leu, Oana Roman, Anca Țurcașiu, Adina Buzatu, Toni Grecu, Liliana Minca, Ruxandra Sararu, Irina Milenkovic și mulți alții... Cum a ieșit și care a fost atmosfera? 

Destul de relaxantă, ținând cont de mulțimea vedetelor care s-au perindat printre mesele pline cu delicatese aduse de colaboratorii colegilor noștri Eater.ro. Ei s-au ocupat în amănunt de aranjare și livrarea delicateselor de care toate vedetele s-au arătat încântate! Iar totul le-a ieșit ca la carte! Toată lumea s-a înfruptat din preparate și s-a întreținut cu colegii noștri de la Builders și E-redus, care au captat atenția prin amenajarea localului și micile atenții oferite! Bineînțeles, de la eveniment nu au lipsit nici prietenii domnului Mircea Popa, cu care am sărbătorit luna trecută achiziționarea site-ului E-Redus.ro, precum Cristina Herea (organizatoarea) , Adina Buzatu și Eniko Georgescu.

Peste 400 de invitați

Lansarea a fost una cu mare fast, la eveniment participând peste 400 de invitați printre care s-au numărat corpuri diplomatice, politicieni și, bineînțeles, vedetele. Motiv pentru care ținutele, preparatele, designul și atitudinea trebuiau să fie la înălțimea așteptărilor. Și pentru ca totul să iasă ca la carte, Cristina Herea a apelat la ajutorul colegilor noștri Eater.ro, Builders.ro și E-redus, pe care i-a cunoscut la lansarea E-redus.ro de luna trecută, organizată la reședința domnului Mircea Popa! Rezultatul: mulțumirea i s-a văzut pe chip la finalul evenimentului, cât toată lumea a plecat acasă cu zâmbetul pe buze și vouchere cadou din partea colegilor noștri de la E-redus.ro. Una peste alta, pentru a înțelege cât de atractivi am fost :), vă spunem că până și Monica Columbeanu a renunțat la dietă și la băutura energizantă a iubitului pentru a testa o delicatesă ostraw vegan! Tare, nu?

Amintiri în zeci de poze

Și cum evenimentul s-a desfășurat într-un mod relaxant, printre zeci de personalităși și delicii culinare, bineînțeles că nu am ratat ocazia de a ne fotografia cu ele. Nu am reușit să pozăm toți participanții, însă ne mândrim cu o galerie foto care să vă lase gura apă și mintea la ținutele vedetelor... Nu de alta, dar Adina Buzatu a încheiat seara cu o prezentare de modă cu iz „High Class” de toată frumusețea! Priviți atmosfera High Class de la Ambasada României și ce treabă de milioane au făcut colegii noștri de la Eater.ro, Builders.ro și E-redus, de care suntem tare mândri! Enjoy!

Gina Rotaru

Publicat in: iunie 2013
Etichete pentru acest articol: Builders.ro, Cristina Herea, Eater.ro, petrecere Synergi
Inapoi la categoria «« Evenimente

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement