MSC Divina, lansare cu dive

Home « Evenimente « Lansari

Dacă vă întrebați ce mai face Andreea Marin Bănică, vă spunem noi. Vedeta a acceptat invitația Aerotravel de a fi prezentă sâmbătă, 26 mai, la Marsilia, pentru a sărbători inaugurarea vasului de croazieră MSC Divina, al cărui nume a fost inspirat de renumita actriță Sophia Loren. Cum a fost lansarea? Vă povestim noi!

La Marsilia, Andreea Marin Bănică a fost singurul jurnalist, dintre cei peste 400 prezenți la conferința de presă, cu care legendara actriță a acceptat să facă fotografii. De ce ? Din culise, am aflat că meritul l-a avut  impresionantul CV al Andreei, pe care staff-ul actriței l-a primit în prealabil, dar și faptul că vedeta din România este voluntar și Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF, deși Andreea Marin Bănică venise la eveniment ca director editorial al revistei Business Woman.

Sophia Loren sprijină colaborarea directă dintre compania de vase de croazieră MSC și UNICEF, prin intermediul căreia sunt ajutați copiii defavorizați din Brazilia. Prin donațiile făcute, se construiesc  școli și programe de educație pe termen lung dar se și facilitează accesul la apă potabilă și îngrijire medicală pentru copiii defavorizați din țara sud-americană.

Evenimentul de lansare a vasului MSC Divina, de la Marsilia, l-a avut ca și gazdă pe renumitul actor Gerard Depardieu, cu care Andreea s-a întâlnit și fotografiat, iar, ca invitat de onoare, pe unul dintre cei mai apreciați violoniști ai lumii, Maxim Vengerov, Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF.Name

Covorul albastru, dedicat MSC Divina

Peste 2000 de persoane, printre care și personalități ale vieții culturale, din lumea politicii sau a showbiz-ului internațional, au asistat vreme de trei ore la un spectacol pus în scenă într-un amfiteatru construit în portul din Marsilia, exact lângă vasul de croazieră ancorat.

Pentru această petrecere Andreea a fost consiliată de stilistul Alina Dăscălescu, care a ales pentru Andreea ținute din noua colecție Gucci, accesorizate cu pantofi si clutch Gucci și bijuterii Govoni, de la Cellini, din aur galben cu pietre prețioase.

NameEvenimentul a debutat cu un spectaculos show aerian de 20 de minute, una dintre gazdele serii a fost actorul Gerard Depardieu, iar unul dintre cei mai faimoși violoniști ai lumii, Maxim Vengerov, ambasador UNICEF al Bunăvointei, a susținut un recital inedit.

Pe scenă a urcat alături de orchestra sa și artistul italian Paolo Conte, iar momentul culminant al serii a fost apariția Sophiei Loren la brațul comandantului navei.

Actrița a tăiat panglica inaugurală, marcând astfel botezul vasului de croazieră MSC Divina. Vasul include o cabină specială, amenajată după indicațiile Sophiei Loren, cabină care poartă și numele actriței.

MSC Divina - o experiență extraordinară

MSC Divina are nu mai puțin de 18 punți dintre care 13 sunt destinate cabinelor pentru pasageri şi poarta numele zeilor din  mitologia greaca: Urano, Afrodite, Aurora, Giunone, Artemide, Zeus, Mercurio, Cupido, Iride, Minerva, Apollo, Saturno şi  Elios, și o capacitate de 4363 de pasageri. Tonuri bogate de roșu, lămpi unicat și covoare din piele de animale sălbatice decorează cabina Sophiei Loren de pe vas.  Pe pereți pot fi văzute fotografii ale artistei din rolurile sale memorabile și tot aici se găsește și o copie a mesei de toaletă a actriței.

Nava oferă multiple facilități de relaxare și petrecere a timpului liber: 10 baruri, 5 restaurante, un centru sportiv, pistă de alergare, teren de baschet și de tenis, un cinema în aer liber și un cinema 4D, un simulator de F1, cazinou, 4 piscine, facilități pentru copii.

Apartamente și dotări de lux

De asemenea, ca şi pe celelalte nave de croazieră ale flotei MSC, şi pe Divina se regăsește conceptul de MSC Yacht Club - apartamente de lux care beneficiează de zone lounge, bar, restaurant, zonă cu piscină şi Jacuzzi, lift privat pentru accesul la MSC Aurea SPA,  precum şi de serviciul de majordom disponibil 24 h/zi, toate acestea pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate pasagerilor.

MSC Divina beneficiează şi de cele mai puternice motoare (21.8 MW fiecare motor) precum şi un sistem de producere a apei, care consumă  cu 40 % mai puţină energie, având astfel un impact sporit asupra protecţiei mediului.

MSC este una dintre cele mai noi şi moderne flote de vase de croaziera din lume. Lansată acum 9 ani, MSC cuprinde 12 nave de croazieră ce operează circuite în Mediterana, Caraibe, Europa de Nord, Emiratele Arabe, Africa şi America de Sud.

Achiziţionarea pachetelor de călătorie pentru croaziera inaugurală MSC Divina se poate face în România prin intermediul agenţiei de turism Aerotravel Lufthansa City Center.Peste 400 de romani se afla deja la bord, pentru că au ales sa își petreaca vacanța în prima croazieră a vasului MSC Divina.

Dumneavoastră v-ați încumeta să plecați într-o croazieră cu MSC Divina ?

Fotografiile sunt realizate de Aerotravel/MSC – Daniel Lare

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: mai 2012
Etichete pentru acest articol: andreea marin banica, msc divina, sophia lauren
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement