Lansări noi în 2012 (foto)

Home « Evenimente « Lansari

Fără vreo urmă de îndoială, anul 2012 este anul vaselor de croazieră și al escapadelor pe mare. Turiști din toată lumea s-au bucurat, și o pot face în continuare, de călătorii luxoase la bordul celor aproape 19 de nave de croazieră lansate anul acesta! Da, 19 croaziere nou-nouțe și-au făcut apariția pe apele line ale lumii în 2012. Fiecare dintre aceste ambarcațiuni, unice prin caracteristici și facilități, a fost lansată de companii de renume în domeniul turistic naval. Detaliile unora dintre croazierele, care și-au făcut deja debutul în lumea maritimă, le găsiți ceva mai jos.

1. Avalon Vista și Visionary: Oferite de compania de croazieră Avalon, cele două croaziere Vista și Visionary au avut primele ceremonii de botez în luna mai. Ca urmare, ele au fost lansate deja în larg: Vista pe apele Dunării, iar Visionary pe apele râului Rin.

2. Navele Viking: Compania Viking a acaparat scena lansărilor anul acesta în materie de nave de croazieră unicat. Compania a pus în mișcare șase ambarcațiuni, patru la începutul anului, iar două urmează să apară în această toamnă, pentru a rotunji aparițiile din 2012 într-un mod cât se poate de distinctiv. Cele șase nave de croazieră se numesc Viking Freya, Idun, Odin, Njord, Embla și Aegir. Pentru primele patru nave, deja lansate, s-a mers pe un design ce a urmat cu strictețe liniile stilului tradițional Viking. Mai mult, fiecare navă a fost numită după numele unor zeități mitologice.

3. Riviera: O navă de croazieră din colecția marca Oceania, Riviera și-a făcut debutul în luna aprilie. Croaziera este destinată navigației atât pe Mediterană, cât și pe Marea Caraibilor, alternând locațiile în funcție de sezon.

4. Scenic Crystal: Parte din linia de croaziere Scenic, Scenic Crystal a debutat în lumea maritimă în aprilie. Nava, destinată navigației pe râurile europene, se mândrește cu restaurante rafinate și locuri exlusiviste pentru cină.

5. Mar: Cea de-a noua navă de croazieră de la AIDA, Mar și-a făcut apariția în luna mai 2012. Potrivit rapoartelor emise de compania de croazieră, ambarcațiunea ar fi trebuit să poarte numele de Nașa Mar pentru a se sublinia diferențele dintre ea și cele lansate anterior.

6. Fascinosa: Aparținând corporației Costa Cruise, Fascinosa a fost pusă în funcțiune în luna mai a anului în curs. Fancinosa este cea de-a 17-a mbarcațiune lansată sub steagul Concordiei.

7. Fantasy: o ambarcațiune marca Disney, Fantasy a fost pusă în funcțiune în luna martie. Nava de croazieră pare a fi încă un exemplu de design exclusivist, pe care doar patronii de la Disney îl pot oferi la ora actuală.

8. Discovery II: Este deținută de compania de croaziere Vantage Travel. Discovery II și-a început deja călătoriile pe mare din luna martie 2012. Debutul a constat în croaziere între națiunile europene ale Țărilor de Jos și Belgia iar, din luna mai, River Discovery II a început să ofere excursii între apele Rinului și cele ale Dunării.

9. Regina Mississippi: Așa cum și numele o sugerează, Regina Mississippi va organiza excursii pe apele Mississippi. Ambarcațiunea aparține gigantului american - American Cruise Lines – și se mândrește cu o capacitate de cazare de peste 140 de turiști.

10. MSC Divina: Caracteristicile acestei nave de croazieră sunt raportate la ale surorilor ei: Splendida și Fantasia. Însă Divina se diferențiază de celelalte rude ale sale prin dimensiune și greutate. De fapt, dintre toate cele 19 croaziere, care se lansează până la finele anului, Divina se presupune a fi cea mai mare ambarcațiune.

12. Amacerto: Patronată de linia de croazieră AMA, Amacerto și-a început operațiunile de navigare încă din luna aprilie 2012. Nava de croazieră traversează apele râurilor Rin, Mosel și Main din Europa.

13. Breeze și Reflection de la Carnival: Produsele liniei Carnival Cruise, Carnival Breeze a început să navigheze în luna mai, în timp ce croaziera Reflection își va urma fratele în luna octombrie a anului în curs.

Fiecare dintre navele de croazieră ale anului 2012 sunt echipate cu caracteristici și dotări unice la pentru clasa din care fac parte. Au fost proiectate ca ambarcațiuni de lux, care să depășească facilitățile predecesoarelor lor.

Gina Rotaru

Foto: www.marineinsight.com

Publicat in: septembrie 2012
Etichete pentru acest articol: ambarcatiuni de lux, septembrie, vase de croaziera
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement