iPhone - versiunea subacvatică (video)

Home « Evenimente « Lansari

iPhone s-a lansat și subacvatic! De acum, telefonul poate fi utilizat chiar și la o adâncime de doi metri sub apă, cu ajutorul unei carcase „minune”, ar spune pasionații. Vorbim despre carcasele lifeproof care se pliază perfect pe modelele de „i” scoase de compania Apple. Și când spunem asta ne referim la iPhone, iPad și iPod. Nu vă bucurați în totalitate pentru că, deocamdată, carcasa „minune” nu a fost croită pentru toate modelele lansate de Apple pe piață.

Norocoșii sunt posesorii iPhone 5, iPhone 4S, iPad și iPod. Mai exact, tot ce înseamnă generație de ultimă oră! Nu ai unul? Atunci cumpără-ți! Sau... mai ai puțină răbdare! Nu de alta, dar vor apărea și carcase lifeproof și pentru modelele ceva mai vechi datorită numeroaselor cereri de pe piață! Și, dacă nu va scoate Apple, Samsung cu siguranță o va face. Compania se pregătește să dea și ea lovitura într-un mod cât se poate de zdruncinător: Lifeproof pentru Galaxy XS! Asta da competiție!

Water Total Protection

Carcasa LifeProof oferă utilizatorului libertatea de a folosi dispozitivul pretutindeni, pe uscat sau în apă.Carcasa este concepută să reziste la o adâncime de maximum doi metri în apă, cu scopul de a proteja dispozitivul, fără să blocheze sunetul. Invenția face parte din programul „Water Total Protection” și este rezistentă nu doar la scufundare, ci și în zăpadă sau murdărie. Înainte de lansarea pe piață, LifeProof a trecut prin patru teste amănunțite, pentru ca specialiștii companiei să poată repara orice eventuală infiltrare de apă. Rezultatul: 100% impermeabil, cu garanție pe un an!

Invenția a reușit să impresioneze încă o dată utilizatorii Apple, care se declară mai mult decât mulțumiți. Mai ales că datorită carcasei Lifeproof, compania a reușit să mai atragă încă o nișă de cumpărători: navigatorii și practicanții de sporturi acvatice! De acum încolo, aceștia vor putea experimenta sporturi nautice cu telefonul în buzunar, fără să se ferească de picăturile de apă! Singura rezinere va fi în cazul practicanților de scuba diving, care îl vor putea utiliza dacă se aventurează la o adâncime de până la doi metri. În rest, distracția nautică se face și cu iPhone-ul!

Și Samsung lansează versiunea „lifeproof”

Cum invenția e tare, și concurența devine acebră! Cel puțin în cazul rivalilor Apple și Samsung, care se întrec în produse de ultimă generație! Astfel, Samsung se pregătește vara aceasta de lansarea versiunii „lifeproof” a smartphone-ului Galaxy S4. Noul smartphone se va numi Galaxy S 4 activ și va avea același design ca Galaxy S4, dar cu facilitatea lifeproof. Lansarea urmează să aibă loc în luna iunie 2004, iar zvonuri privind apariția și unei versiuni mai mici pentru Galaxy S 4 Mini au început să facă rumoare printre preferații tehnologiei Samsung.

Gina Rotaru

Foto: www.lifeproof.com

 

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement