Explozie de reduceri synergetice... la E-Redus!

Home « Evenimente « Lansari

Din 13 Mai, E-Redus.ro a intrat pe piața românească cu o explozie de reduceri amețitoare, sub un nou patronat! Celebrul site, clasat în top 10 site-uri de reduceri românești, a intrat în familia Synergetică a americanilor „Kochler and Kluger Inc”, care deține alte 20 de site-uri destinate publicului larg, printre care bine cunoscutele Eater.ro, Builders.ro, MyBuilders.ro și revistele specializate în artă culinară, construcții și ambarcațiuni: EaterMagazine.ro, BuildersMagazine.ro și NauticaMagazine.ro. Un nou început de drum, o nouă lansare și noi reduceri substanțiale la noi articole, menite să atingă toate nișele importante de pe piața românească!

Americanii „Kochler and Kluger Inc” continuă dezvoltarea și în 2013, urmând să lanseze, după preluarea E-Redus.ro, alte 20 de site-uri synergetice prin proiectul „Synergy Web USA 2011”. Un proiect ambițios și de succes pe piața românească, în domeniile de nișă cu care compania se remarcă din 2011! Motiv pentru care ne pregătim de reduceri în stilul consacrat E-Redus.ro! Asta pentru că, de acum înainte, și pasionații de navigație, de ambarcațiuni și vacanțe exotice vor beneficia de propriile reduceri prin E-Redus.ro!

Reduceri Synergetice” cu E-Redus.ro

Odată cu preluarea site-ului E -Redus, se dezvoltă o nouă nișă și un nou punct de interes pentru întregul sector maritim, și nu numai. Cititorii NauticaMagazine.ro se vor putea bucura de reduceri și oferte atractive la vacanțe de croazieră, către cele mai pretențioase colțuri ale lumii, de reduceri la ambarcațiuni, accesorii de ambarcațiuni și oferte de îngrijire a ambarcațiunilor. Odată cu preluarea E-Redus.ro au început și proiectele pentru dezvoltare. Printre cele mai importante sunt deschiderea rapidă către segmentul național, dezvoltarea de parteneriate cu firme importante de turism și fashion maritim și, nu în ultimul rând, lansarea produsului „Reduceri Synergetice”.

Un produs menit să conducă la dezvoltarea întregului sistem de site-uri, prin reduceri atractive destinate fiecărei nișe deținute de patronatul american „Kochler and Kluger Inc”. Un proiect în cadrul căruia E-Redus.ro va colabora și cu Nautica Magazine.ro, obținând cele mai puternice reduceri de pe piața românească privind sectorul maritim. Și, când spunem asta, ne referim la reduceri în domeniul turismului maritim, în sectorul serviciilor maritime, al modei și, de ce nu, al achizițiilor de ambarcațiuni. Le urăm bun venit colegilor de la E-Redus.ro în familia de site-uri synergetice și vă așteptăm să testați ofertele pe care vi le-au pregătit! Noi vă facem prezentarea, E-Redus.ro vă obține cele mai tari reduceri!

Gina Rotaru

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: ambarcatiuni, E-Redus, E-Redus.ro, reduceri
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement