Crystal Cruises anunță intinerariul pe 2014 - 2015

Home « Evenimente « Lansari

Fără doar și poate, linia de croaziere Crystal Cruises a ajuns lider mondial în domeniul turismului acvatic! Asta pentru că numărul clienților se înmulțește de la an la an! Nu o spunem noi, ci o arată intinerariul său, care a fost structurat și publicat pe aproape doi ani... în avans! Și biletele pentru cele mai multe dintre ele sunt deja achiziționate. Astfel că, dacă vrei să pleci într-o croazieră de lux, și preferai Crystal Cruises, te poți considera norocos dacă vei găsi un bilet până la mijlocul lui 2015!

Compania Crystal Cruises a avut grijă să-și umple aproape toate locurile, chiar și pe timp de criză, cu ajutorul unei echipe de marketing iscusite. Este prima companie de croazieră care își afișează intinerariul cu doi ani în avans, tentând viitorii clienți cu destinații virgine. Și, la așa oferte, la care adăugăm și facilități recunoscute pe plan internațional, cum să nu vrei o vacanță cu Crystal Cruises? Măcar de curiozitate...

Un an plin de călătorii

Dacă 2013 e deja full, 2014 e plin de destinații nou nouțe în întreaga lume. Astfel că, din 2014, până în luna aprilie a anului 2015, Crystal Cruise a afișat numele traseelor pe care le va străbate și destinațiile virgine în care vor putea poposi clienții lori. Dacă sunteți tentați, în intinerariile Crystal Cruise încă mai există locuri libere la croaziere cu șapte și 10 zile, disponibile în 2014.

De asemenea, se arată existența a 16 destinații virgine, printre cele 194 de porturi totale, care se întind pe suprafața a 68 de țări. „Ca lider în experiențe de neuitat a vacanțelor de lux, suntem într-o constantă căutare a unor noi modalități de a arăta lumii ce înseamnă o clătorie de lux, în destinații de lux”, a declarat Crystal Jack Anderson, vicepreședintele în marketing și vânzări al liniei de croaziere Crystal.

Croaziere de 6 stele!

Vrei lux și confort în cel mai exclusivist mod posibil? Ei bine, Crystal Cruises reușește să le ofere în regim de all-inclusive. „Calendarul nostru din 2014 până la începutul 2015 este de-a dreptul excitant, având zeci de noi rute și destinații superbe, privite prin intermediul uneia dintre cele mai relaxante modalități de a călători: o croazieră de șase stele Crystal”, a adăugat acesta.

Linia de croazieră a scos deja la vânzare vacanțe pe croaziera Crystal din 2014, iar toate biletele pentru excursiile din primele luni ale anului s-au vândut deja, ultimul fiind achiziționat pe 31 octombrie. Însă, nu e timpul pierdut! Încă se mai pot achiziționa bilete pentru restul anului 2014 și se pot face rezervări pentru începutul lui 2015.

Gina Rotaru

Foto: cruise-international.com

Publicat in: noiembrie 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement