Compania WorldVentures intra pe piata din Romania

Home « Evenimente « Lansari
La jumatatea lunii ianuarie, Romania a intrat si ea in portofoliul World Ventures, companie internationala cu actionariat din Statele Unite, alaturandu-se celorlalte 29 de tari membre.  Serviciile si calatoriile facute prin intermediul WorldVentures vor contribui la dezvoltarea turismului local, atragand turisti din toata lumea care vor vizita destinatii importante din tara, lucru ce va dezvolta si alte sectoare ale industriei locale ce au legatura cu turismul.
WorldVentures nu este doar companie de turism ci ea și-a pus amprenta în toate cele 29 de țări în care funcționează, asupra economiei locale, contribuind semnificativ la cresterea calității serviciilor în turism și a rezultatelor din vânzări atât pentru sectorul turistic cât și pentru cel colateral, atragând turiști din toată lumea care au vizitat destinații locale importante.
World Ventures nu oferă clienților, români sau din alte 29 țări în care operează deja, doar pachete turistice clasice, având abordare diferită în vederea creării unei experiențe de călătorie care transforma viețile oamenilor și felul in care aceștia interactioneaza unul cu celălalt, prin vînzarea de abonamente de călătorii prin clubul dedicat DreamTrips.
Primul eveniment de prezentare a oportunității oferite de WorldVentures Romania și primul seminar dedicat reprezentanților din România ai companiei, a avut loc la București, având ca invitați speciali doi lideri, Stavros Zinonos, unul dintre cei mai mari lideri la nivel mondial și trainer al companiei, și George Alogariastos.
Prin achizitionarea de abonamante, clientii companiei World Ventures , in portofoliul caruia se afla, in prezent, un total de 30 de tari din toata lumea, beneficiaza de serie de produse, servicii si experiente de viata si pot calatori in conditii excelente si la preturi avantajoase, atat in tara, cat si in strainatate.
 
sursa foto: pinterest
 
Publicat in: martie 2017
Etichete pentru acest articol: World, WorldVentures, lansare 2017, DreamTrip
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement