Arianna, paradisul polinezian stilizat

Home « Evenimente « Lansari

Până nu demult, Arianna era doar un număr, mai exact 164041 Delta Marine. La sfârșitul lunii martie, la prestigiosul șantier naval al Delta Marine a fost lansată Arianna: cel mai mare super yaht de 50 de metri din materiale compozite, de inspirație polineziană. Frumosul arhipelag a inspirat designerii Delta Marine și astfel a apărut Arianna. Ce are ea deosebit față de celelalte? Echipa Nautica Magazine vă spune toate detaliile !

Arianna. 50 de metri lungime de super lux construit din materiale compozite și propulsat integral de motoare, potriviți pentru o excursie transoceanică, cu un interior spațios și o  punte amplă, dar mai mult decât aceste coordonate, un grad înalt de siguranță. De asemenea, interiorul voluminos are o lățime de aproximativ 10 metri și un spațiu de locuit de aproximativ 700 mp, fiind cel mai spațios yaht de aceste dimensiuni.

Noi vă spune că la un asemenea yaht de dimensiuni impresionante există un mozaic exclusivist de texturi și materiale care „îmbracă” ambarcațiunea în interior, la care designerii au adăugat lemn tropical rar: abanos de Maccasar și accente Wenge și Koa. Tot în interior am descoperit materiale și texturi organice, țesături din piele și piatră naturală.

Arianna te așteaptă în interior cu o cabină a căpitanului impunătoare, un lounge, zonă de dining, camere personalizate pentru copii sau alți membrii, sală de sport echipată în totalitate, saună generoasă și un birou privat, accesorizat cu un seif antic de origine germană. Toate încăperile yahtului dispun de lumină naturală. Fiecare zonă este amenajată astfel încât să-ți ofere acea oază de liniște și recreere.

La exterior, spațiul la fel de generos poate oferi atât zonă de dining alfresco cât și loc de lenevit sub soare pe punte. Aici se găsesc șezlonguri comode, jacuzzi și un bar-insulă. Pe punte, invitații pot ajunge cu liftul, care face legătura între cele patru etaje pe care yahtul este dispus.

Din punct de vedere tehnic, Arianna are două motoare Caterpillar 3512B, cu o viteză de deplasare de 14.5 noduri și putere maximă de 16 noduri. Capacitatea maximă este de 5.000 mile nautice.

Proprietarul Ariannei, reprezentat de Dovi Frances, co-fondator SG Private Wealth Advisors, va folosi ambarcațiunea pentru închirieri de tip charter imediat ce Arianna își va termina călătoria inaugurală.

Chiar dacă deocamdată, niciun preț nu a fost dat publicității, noi ne putem face o idee doar privind pozele cu luxosul yaht. Dumneavoastră? 

Sursa foto: charterworld.com

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: mai 2012
Etichete pentru acest articol: Arianna, Delta Marine
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement