Top 10 cele mai scumpe ceasuri din lume!

Home « Evenimente « Internationale

Top 10 cele mai scumpe ceasuri din lume

 

1. Cartier secret

Pret: 2.75 milioane dolari

Acest ceas este realizat din aur alb de 18 carate. Diamantele care il alcatuiesc ii confera un farmec aparte si de asemenea este la moda. Pentru al face mai luxos este acoperit cu 3010 diamante stralucitoare.

Name

2. Patek Philippe 1953 Heures Universelles model 2523

Pret: 2.9 milioane dolari

Acest ceas este cel mai preferat in comunitatea popoarelor bogate. Acest ceas a participat la licitatie in anul 2006. El este format din aur galben de 18 carate, dispune de o linie policrom si email care seamna cu continentul nord-american, fiind inclus pe lista celor mai scumpe ceasuri din lume.

 

3. Piaget Emperador Temple

Pret: 3.3 milioane dolari

Piaget Emperador Temple a fost enumerat in top 10 ceasuri de lux. Acest ceas este format dintr-un diamant scump. Este primul ceas care contine 207 diamante baguette taiate, 481 de diamante stralucitoare si un smarald, in al doilea rand mai conține 11 diamante baguette taiate si 162 de diamante taiate genial.

Name

4). Patek Philippe 1928 Single Button Chronograph

Pret: 3.6 milioane dolari

Patek Philippe 1928 singur buton Chronograph care este alcatuit din 18 carate aur alb curat. Cadranul de Philippe 1928 a fost proiectat cu mat de argint. Acesta a fost fabricat in momentul prabusirii pietei de valori in 1928, care este cunoscut ca unul dintre cei mai importanti patronii Patek Philippe.

 

5. Patek Philippe Platinum world Time

Pret : 4.03 milioane dolari

Acest ceas a fost produs de catre numarul unu mondial societate filtru de ceas Patek Philippe. Aceasta a fost fabricat in 1939, fiind unul dintre cele mai scumpe ceasuri din lume. Philippe Platinum a fost primul ceas care a aterizat pe Luna.

 

6. Louis Moinet Meteoris

Pret: 4.6 milioane dolari

Louis Moinet Meteoris a fost listat in top 10 ceasuri de lux. Cadranul Louis Moinet a fost format din asteroid, meteorit si meteorit vechi care nu sunt disponibile pe pamant. Acest ceas este, de asemenea, stiu si sub numele de ceasul spatiu.

 

7. Hublot Diamond

Pret: 5 milioane dolari

Name

Hublot Diamond este unul dintre ceasurile cele mai scumpe si frumose din lume. Acesta contine 1200 de diamante, care are o greutate de 140 carate, alcatuit din aur alb de 18 carate.

 

8. Patek Philippe 1527

Preț: 5.6 milioane dolari

Patek Philippe a fost facut in 1943, ceasul a fost alcatuit din aur galben de 18 carate si cadran mat argintiu. Acesta este listat in top 10 ceasuri Vintage, contine caracteristici extraordinare de lux, cum ar fi cronograf, frumos afisaj luna fază, indicatoare data si calendar.

 

9. Patek Philippe super complication

Pret: 11 milioane dolari

Patek Philippe este printre lux compania filtru de ceas. Super complicatie Patek Philippe este ceasul cel mai complicat din lume fiind alcatuit din aur de 18 carate, 5 ani de zile au fost necesari pentru proiectarea si de fabricarea lui, fiind finalizat in 1933.

 

10. Chopard 201 Carat

Pret: 25 milioane dolari

Chopard, este cel mai luxos ceas si frumos, fiind fabricat de Louis Ulysee Chopard. El este creat de catre firma elvetiana si facut din 12  diamante de 12 carate, 15 carate de diamante roz, 11 carate de diamante albe și 163 carate diamant galben. Acesta este cel mai scump ceas din lume.

 

 

Deci, acestea sunt cele mai scumpe ceasuri care sunt pline de farmec. Aceste ceasuri contin metale si pietre care au fost taiate intr-un mod foarte pretios.  

Publicat in: decembrie 2014
Etichete pentru acest articol: ceasuri colectie, diamante stralucitoare
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement